U zocht: klantenservice Mamouche

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Mamouche?

Bel 035-2046666

klantenservice Mamouche

Beoordeling:

klantenservice Mamouche
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

EAST MEETS WEST
In 2002 opende cafe restaurant Mamouche haar deuren op loopafstand van de Albert Cuyp in de Amsterdamse Pijp. Belofte: Nederland bekendmaken met de Marokkaanse eetcultuur en dat op geheel eigentijdse en moderne wijze. In de loop der jaren heeft restaurant Mamouche haar belofte waargemaakt en is het inmiddels een begrip in Zuid. Het doet denken aan de Parijse brasseries waar ontwerpers, stylisten en creatieven ontspannen en creëren. Geheimzinnig, intiem en warm door gebruik van kaarslicht.

LA CUISINE DE MAMOUCHE
De basis wordt gevormd door de kookstijl afkomstig uit de Maghreb, de overlappende streek tussen Marokko, Tunesië en Algerije. Dit is een zeer brede keuken, gekenmerkt door haar puurheid en simplesse, gecomplimenteerd met verfijning en verassende combinaties. Naast traditionele Arabische gerechten, zullen veel Franse invloeden op het menu te vinden zijn. Daarnaast worden er wisselende dagspecialiteiten aangeboden, met verse producten die dagelijks van de markt komen. Mamouche werkt met biologische seizoen- en streekproducten.

L’AMBIANCE
Mamouche kent een kosmolitische cultuur; een combinatie van Marokkaanse, Franse en Amsterdamse invloeden. Marokkaanse mystiek en verfijning, Parijse stijl en romantiek, tezamen in de multiculturele samenleving die Amsterdam kenmerkt. Mamouche betekent ‘mijn liefje’ en dat is terug te vinden in haar totale uitstraling. Het intieme, warme interieur, de aandacht voor haar gasten en de liefdevolle bereiding van haar gerechten. Gastvrij en verzorgend tot in de details, zoals je van een Marokkaanse moeder zou verwachten.

Het klantenservice Mamouche telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Mamouche

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Mamouche. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Mamouche, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Mamouche

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Mamouche?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu