U zocht: klantenservice Maison de Bonneterie

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Maison de Bonneterie?

Bel 035-2046666

klantenservice Maison de Bonneterie

Beoordeling:

klantenservice Maison de Bonneterie
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Maison de Bonneterie heeft modewarenhuizen in Amsterdam, Den Haag, Laren en Heemstede.
Op 16 maart 1889 opende Maison de Bonneterie voor het eerst haar deuren. Het warenhuis, gevestigd aan de Kalverstraat 183 te Amsterdam, was een initiatief van het echtpaar Joseph Cohen en Rosa Wittgenstein. Joseph Cohen liet de verkoop in het gezellige warenhuis over aan zijn vrouw Rosa, terwijl hij als vertegenwoordiger werkte. De Bonneterie verkocht destijds met name gebreide goederen, waardoor de naam “Maison de Bonneterie” snel gekozen was. Het bescheiden warenhuis ontwikkelde zich echter in een razend tempo, zodat de collecties al snel werden uitgebreid met kwalitatieve confectiekleding en aanverwante accessoires.
Met het succes van de Bonneterie, kwamen ook de uitbreidingen.
De winkel aan de Kalverstraat groeide uit zijn jasje, zodat in 1905 besloten werd een nieuw onderkomen te bouwen op de locatie Kalverstraat- Rokin. Opgetrokken in de stijl van Louis XVI en met een inrichting, die overeenkomt met het Louvre in Parijs, kwam het warenhuis, zoals we dat nog steeds kennen, tot stand.

In 1913 kreeg de Bonneterie een tweede filiaal, gevestigd aan het Buitenhof in Den Haag. Besloten werd de stijl van het Haagse filiaal qua vormgeving en interieur aan te passen op dat van de Bonneterie in Amsterdam.

Toen oprichter Joseph Cohen in 1924 kinderloos overleed,namen de neven Max en Alfred Cohen het roer over. Tijdens de economische crisis in de jaren dertig kwamen de omzetten sterk onder druk te staan. In de daarop volgende oorlogsjaren kreeg Maison de Bonneterie het nog zwaar te verduren.

Na de oorlogsjaren namen Paul Herz en Leo Colland de honneurs waar voor de twee neven Cohen. Vanaf dat moment werd de bedrijfsvoering van Maison de Bonneterie gedaan door de families Herz en Colland. Tot op de dag van vandaag is Maison de Bonneterie een familiebedrijf.

Het klantenservice Maison de Bonneterie telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Maison de Bonneterie

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Maison de Bonneterie. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Maison de Bonneterie, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Maison de Bonneterie

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Maison de Bonneterie?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu