U zocht: klantenservice Madame Tussauds

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Madame Tussauds?

Bel 035-2046666

klantenservice Madame Tussauds

Beoordeling:

klantenservice Madame Tussauds
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Madame Tussauds is een groot museum, waar verschillende wassen beelden van beroemdheden tentoon zijn gesteld. Momenteel is Madame Tussauds wereldwijd gevestigd. Het bedrijf bestaat al meer dan 200 jaar en is wereldwijd bekend. Madame Tussauds is gevestigd in vier werelddelen. De steden waarin Madame Tussauds gevestigd is zijn de volgende; Hollywood, Las Vegas, New York, Orlando, San Francisco, Washington D.C., Amsterdam, Berlijn, Blackpool, Londen, Praag, Wenen, Bangkok, Bejing, Hong Kong, Tokyo, Shanghai, Singapore, Wuhan, Sydney.
Kaarten zijn online verkrijgbaar en kunnen aan de kassa worden gekocht. Voor een volwassene kost een ‘Early Bird Ticket’ €22,50 aan de kassa. Voor een kind kost deze kaart €18,50. Indien u uw kaarten online aanschaft, krijgt u korting. Zo betaalt u voor een Early Bird Ticket €15,- en voor een kind €11,-. Early Bird tickets zijn echter alleen geldig indien er voor 11:00 uur ‘s-ochtends een bezoek wordt gebracht aan Madame Tussauds. Het voordeel van dit ticket is dat je de ‘Fast Track’ entree mag gebruiken, waardoor je sneller naar binnen mag. Ook zijn er de zogenaamde Online Bespaar Tickets. Deze tickets zijn twee maanden geldig en ook bij deze tickets mag je de snelle entree gebruiken. De kassaprijs van deze kaart is €22,50 voor een volwassene en €18,50 voor een kind. De online prijs voor een volwassene is €19,50 en voor kinderen €15,50. Ook zijn er de Bespaar Later Tickets, die goed zijn voor een bezoek aan Madame Tussauds na 15:00 uur ‘s-middags. Bij deze kaarten krijg je €5,- korting. De laatste mogelijkheid om een bezoek te brengen is om 18:00 uur ‘s-avonds. Ook bij deze kaart mag je gebruik maken van de snelle entree. Deze kaarten zijn alleen online verkrijgbaar en kosten voor volwassenen €17,50. Voor kinderen zijn deze kaarten €13,50.
Madame Tussauds is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 19:00 uur.
De klantenservice van Madame Tussauds is te bereiken op het telefoonnummer 020-5221010. Mocht u de klantenservice een faxbericht willen sturen, kan dat naar het nummer 020-5230629. Ook kunt u schriftelijk contact opnemen met de klantenservice. U kunt uw brief adresseren aan Madame Tussauds Amsterdam, Dam 20, 1012 NP Amsterdam. Mocht u per email contact op willen nemen, kunt u uw bericht sturen naar info@madametussauds.nl. Op de website kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief van Madame Tussauds. Ook is het mogelijk via sociale media contact op te nemen. Madame Tussauds is actief op Facebook en Twitter. Daarnaast is Madame Tussauds vindbaar op Youtube.

Het klantenservice Madame Tussauds telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Madame Tussauds

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Madame Tussauds. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Madame Tussauds, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Madame Tussauds

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Madame Tussauds?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu