U zocht: klantenservice Macrovet

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Macrovet?

Bel 035-2046666

klantenservice Macrovet

Beoordeling:

klantenservice Macrovet
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Macrovet (online store)

Macrovet.nl is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van artikelen voor dier, boer en het buitenleven. Het bedrijf Macrovet.nl werd eind 2008 opgericht door Willem-Johan Bakker en Marloes van der Sar. Na ruim een half jaar aan voorbereidingen voor bijvoorbeeld het maken van productfoto’s en teksten ging de website Macrovet.nl begin 2009 online. Oprichter Willem-Johan is opgegroeid met de veterinaire handel doordat zijn vader al 40 jaar een bedrijf in deze sector runde. In 2000 ging hij zelf binnen het bedrijf van zijn vader aan de slag en werkte zich langzaam omhoog tot verkoper binnendienst. Uiteindelijk besloot hij zelf een bedrijf in deze sector op te richten en zo werd Macrovet.nl geboren.
Macrovet.nl beschikt inmiddels over een magazijn van ruim 3500m2 waar zij haar assortiment van ruim 7000 artikelen in opgeslagen heeft liggen. Tevens heeft zij haar eigen technische dienst zodat alle reparaties zelf snel uitgevoerd kunnen worden.
U kunt uw bestelling gemakkelijk en snel door Macrovet.nl bij u thuis laten afleveren. De verzendkosten zijn €3,95 voor elke bestelling (*met uitzondering van grote of zware artikelen) en wordt dezelfde dag nog verzonden. Daarnaast is het ook mogelijk om uw bestelling af te halen in de fysieke winkel van Macrovet.nl. Deze is gevestigd op Maricoweg 7, 1791 MD Den Burg en is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Aangezien de winkel niet alle producten op voorraad heeft kunt u het beste van te voren even bellen naar de klantenservice. Tenslotte kunt u ook uw bestelling afhalen bij het magazijn van Macrovet.nl in Drunen. Deze is gevestigd op Thomas Edisonweg 36, 5151 DJ Drunen (Industrieterrein Groenewoud 2, Pandnummer 510). Afhalen bij het magazijn is mogelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 12.00 uur en 13.30 en 17.00 uur.
In het geval dat u een vraag, opmerking of suggestie heeft voor Macrovet.nl kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice via telefoonnummer 0222 – 7617700. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 18.00 uur. In het geval dat u liever digitaal met de klantenservice van Macrovet.nl contact wilt opnemen, dan kunt u dit doen door het contactformulier op de website in te vullen, een e-mailbericht te sturen naar info@macrovet.nl of door een bericht achter te laten op één van de social media pagina’s van Macrovet.nl. De klantenservice is actief op zowel Facebook (facebook.com/Macrovet) als Twitter (@macrovet). Tevens is het mogelijk om Macrovet.nl per post te contacteren, dit doet u door uw brief te adresseren aan Maricoweg 7, 1791 MD Den Burg. Hier is zowel de winkel als het kantoor gevestigd.

Het klantenservice Macrovet telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Macrovet

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Macrovet. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Macrovet, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Macrovet

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Macrovet?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu