U zocht: klantenservice Maasstad Ziekenhuis

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Maasstad Ziekenhuis?

Bel 035-2046666

klantenservice Maasstad Ziekenhuis

Beoordeling:

klantenservice Maasstad Ziekenhuis
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Het Maasstad Ziekenhuis is de nieuwe naam van de gefuseerde ziekenhuizen Zuiderziekenhuis en Sint Clara Ziekenhuis in Rotterdam-Zuid. Het Maasstad Ziekenhuis is sinds 17 mei 2011 gehuisvest op een nieuwe locatie nabij station Lombardijen.
In 2005 bezochten een kleine 400.000 patiënten de poliklinieken en had het ziekenhuis, dat toen werkte onder de naam MCRZ, ongeveer 3500 mensen in dienst. Het aantal patiënten van het Clara en het Zuider bij elkaar opgeteld maken maakt het Maasstad Ziekenhuis tot een van de grootste niet-academische ziekenhuizen in Nederland.
Op 1 januari 2000 zijn twee ziekenhuizen in Rotterdam-Zuid, het Zuiderziekenhuis en het Sint Clara Ziekenhuis gefuseerd tot Medisch Centrum Rijnmond-Zuid (MCRZ). In juni 2006 is gestart met de bouw van een nieuw ziekenhuis nabij het station Lombardijen, 12 oktober 2007 is de eerste paal geslagen en 24 oktober 2008 is het hoogste punt bereikt. Het ziekenhuis werd op 1 maart 2011 geopend. Ondanks de nieuwbouwplannen is er sinds de fusie veel verbouwd en zijn afdelingen samengevoegd en afdelingen van het ene naar het andere ziekenhuis verplaatst.
Op 1 september 2008 is de naam van het MCRZ gewijzigd in Maasstad Ziekenhuis. In eerste instantie zou de nieuwe naam Ziekenhuis Rotterdam gaan luiden maar hiertegen werd met succes bezwaar gemaakt door andere Rotterdamse ziekenhuizen[1].
Wat er op de plaats van de oude locaties zal komen, is nog niet bekend.

Het klantenservice Maasstad Ziekenhuis telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Maasstad Ziekenhuis

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Maasstad Ziekenhuis. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Maasstad Ziekenhuis, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Maasstad Ziekenhuis

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Maasstad Ziekenhuis?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu