U zocht: klantenservice LG

Hulp nodig met het vinden van klantenservice LG?

Bel 035-2046666

klantenservice LG

Beoordeling:

klantenservice LG
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

LG Group, kortweg LG genoemd, is een Koreaanse conglomeraat dat op veel verschillende gebieden actief is, waaronder elektronica, chemie, energievoorziening, handel en financiering. LG is een afkorting van de originele naam van het bedrijf, namelijk Lucky Goldstar. Tot 1995 heette LG ook nog zo, maar uiteindelijk werd besloten dat het beter was om door te gaan met de naam LG. Op dit moment betekent LG officieel niets meer, maar in reclames adverteren ze met Life’s Good. In 1947 werd LG group opgericht door Koo In Hwoi, in Seoul, Zuid-Korea. LG is officieel nog steeds in handen van de Koo familie, die daar ook nog steeds de macht heeft. Echter, LG Chemical, de chemische afdeling van LG is niet meer in handen van de Koo familie. Dit gedeelte van de LG is in handen van de Heo familie. LG vind klantenservice erg belangrijk. Het is dan ook niet vreemd dat er veel verschillende manieren zijn om de LG klantenservice te bereiken. De LG klantenservice heeft namelijk een webcare afdeling, een live chat afdeling, een afdeling die al uw vragen per mail beantwoordt, en een telefonische LG klantenservice. Het maakt overigens niet uit op welke manier u contact zoekt met de LG klantenservice, op elke manier zal u uiteindelijk uw klacht, tip, opmerking of vraag beantwoord worden. Via de webcare afdeling van de LG klantenservice kunt u uw vraag op een van de sociale media van LG stellen. Met name via Twitter wordt uw vraag zeer snel beantwoord. Op werkdagen van 08.30 in de ochtend tot 17.00 in de avond zal een van de LG klantenservice medewerkers uw via Twitter gestelde vraag beantwoorden. Via een PM (personal message) of via een tweet. Wanneer het een gecompliceerd probleem betreft, zal de medewerker van de LG klantenservice u verzoeken uw telefoonnummer of e-mailadres achter te laten zodat een medewerker van de LG klantenservice later nog bij u terug kan komen. Heeft u geen Twitter, maar wilt u wel snel antwoord op uw vraag? Dan kunt u via de Live Chat snel een vraag stellen aan een van de LG klantenservice medewerkers. Deze Live Chat is tevens open van maandag tot en met vrijdag van 8.30 in de ochtend tot en met 17.00 in de avond. Medewerkers van de LG klantenservice zullen uw vragen dan zo goed, en bondig, mogelijk proberen te beantwoorden. Hiernaast zijn er ook meer conventionele manieren om de LG klantenservice te bereiken. Zo kunt u gewoonweg een e-mailtje sturen naar een van de medewerkers van de LG klantenservice. Zij zullen uw vraag dan zo snel mogelijk proberen te beantwoorden. Er wordt gestreefd om elke vraag binnen een aantal werkdagen te beantwoorden. Als u liever direct antwoord wil hebben kunt u het beste telefonisch contact zoeken met de LG klantenservice. Dit kan via 0900 543 5454. Dit is 10 cent per minuut en kan van maandag tot en met vrijdag van 8.30 in de ochtend tot en met 17.00 in de avond. Kortom: de LG klantenservice is op veel manieren te bereiken.

Het klantenservice LG telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice LG

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice LG. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice LG, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Thomas

Hieronder mijn frustratie over jullie Cash-back actie.
Te belachelijk gewoon!

From: thomasvanveghel71@hotmail.com
To: info@lgl3-2.nl
Subject: RE: LG L3 II ontbrekende informatie
Date: Wed, 8 Jan 2014 08:59:46 +0000

Goedemorgen,

Jullie hebben wel degelijk de orginele sticker mét IMEI nummer van het doosje.
Ik heb deze echter niet uitgeknipt maar deze er voorzichtig afgehaald omdat ik graag het doosje héél wilde bewaren met de handleiding e.d. erin.

Ik heb deze orginele sticker op de factuur van Belcompany geplakt en deze naar jullie gestuurd.
Hier heb ik óók een kopie van gemaakt voor eigen administratie en ter back-up en bewijs voor mezelf.

Wanneer jullie het op deze manier doen (zo lastig mogelijk maken om je geld terug te krijgen) doe dan niet zo’n actie!
Jullie kunnen het doosje wel opgestuurd krijgen als het dan toch persé zo moet. De orginele sticker hebben jullie tenslotte al.
Maar ik vind het echt héél erg flauw dit.

Graag ontvang ik van u zo snel mogelijk een reactie.

Met vriendelijke groet,
THM van Veghel

St. Servatiusstraat 94
5482 HG Schijndel
tel. 06-29596652

Geachte heer/mevrouw,

Wij hebben uw aanvraag betreffende de cashback actie ontvangen.

Wij kunnen deze echter niet in behandeling nemen daar wij geen ORIGINEEL, UITGEKNIPT IMEI-nummer hebben ontvangen. Met een foto / scan / kopie van dit nummer mogen wij geen genoegen nemen. Ook met alleen de sticker mogen wij helaas geen genoegen nemen.

Wij willen u vragen om het origineel alsnog uit de doos te knippen en deze onder vermelding van uw naam, woonplaats en cashback ID samen met deze e-mail op te sturen naar:

ODC Benelux

T.a.v. LG Optimus L3 II cashback actie – AANVULLING

Postbus 1252

3890 BB ZEEWOLDE

Wij kunnen uw aanvraag pas in behandeling nemen als wij deze gegevens van u hebben ontvangen.

Hiermee hoop ik u voor nu voldoende te hebben geïnformeerd.

Mocht u naar aanleiding van deze e-mail nog vragen en / of opmerkingen hebben, dan hoor ik dat graag.

Met vriendelijke groet,

Jacoliene

LG Electronics Cashback actie

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice LG

Hulp nodig met het vinden van klantenservice LG?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu