U zocht: klantenservice Lecturama

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Lecturama?

Bel 035-2046666

klantenservice Lecturama

Beoordeling:

klantenservice Lecturama
1,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 1 out of 5 based on 1 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

De meest bijzondere collecties & verzamelingen

Lecturama Uitgeverij , opgericht door Bram van Leeuwen, prins van Lignac, is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in bijzondere collecties & verzamelingen, die nergens anders in de altijd unieke uitvoering te verkrijgen zijn.

Of het nu gaat om luxe ingebonden edities van bijzondere boeken, schitterende DVD collecties, prachtig handgemaakte kristallen kunstwerken, fraaie collector items van alles wat u maar kunt bedenken, zoals prachtige bouwpakketten.

Lecturama is de grootste uitgever is in Nederland en België van complete verzamelwerken van leuke hobby`s, inclusief ALTIJD GRATIS materialen, zodat u direct aan de slag kunt. U het vindt het allemaal bij Lecturama.

Wilt u meer informatie over een specifieke collectie dan kunt u voor een symbolische bijdrage van € 3,88 tot maximaal € 9,88 al een compleet en superdik kennismakingspakket van de collectie van uw keuze aanvragen.

Een kennismakingspakket staat garant voor urenlang lees-, kijk-, of doeplezier. En uw voordeel is daarmee direct al minstens € 20,- , zonder verdere koopverplichting.

Veel plezier met uw nieuwe hobby of verzameling.

Het klantenservice Lecturama telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Lecturama

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Lecturama. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Lecturama, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

★☆☆☆☆
Ben gebeld door een vage deurwaarder. Ik zou nog geld moeten betalen aan Lecturama, wat overigens totaal niet zo is. Hoe komen die mensen aan onze gegevens Lecturama, volgens mij bestaat er een wet tegenwoordig die moet voorkomen dat gegevens van klanten op straat terecht komen en anderen daar proberen een slaatje uit te slaan. Erg slordig. Heb gezien dat het klachten regent momenteel over deze praktijken uit naam van Lecturama. Moest het toch even kwijt.
- Wendy

Verstraete Philip

Ik ben niet tevreden met het pakket en wens de volgende bestellingen stop te zetten! Uiteraard zal ik het eerste pakket spoedig betalen!

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Lecturama

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Lecturama?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu