U zocht: klantenservice Lebara Mobile

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Lebara Mobile?

Bel 035-2046666

klantenservice Lebara Mobile

Beoordeling:

klantenservice Lebara Mobile
2,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 2 out of 5 based on 12 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

De Lebara Group is opgericht in 2001 om innovatieve oplossingen in de telecommunicatie aan te bieden. Hiermee zorgen we dat familie, vrienden en collega’s elkaar kunnen bereiken, zowel thuis, onderweg en in het buitenland.
In 2004 begon Lebara Mobile in Nederland als eerste aanbieder van voordelige internationale mobiele telefonie. Begin 2010 waren er meer dan 2,5 miljoen klanten in Nederland, Denemarken, Spanje, Zwitserland, Engeland, Australië en Duitsland.

Lebara Mobile biedt pre-paid SIM-kaarten, aangepast aan de behoefte van internationale gemeenschappen, in het bijzonder migranten. U kunt bij ons rekenen op:

Zeer lage tarieven
Directe verbindingen
Netwerk van hoge kwaliteit
Meertalige klantenservice
Betrouwbare ondersteuning
“Geen verborgen kosten ”

Lebara Mobile werkt altijd met gekwalificeerde partners om ervoor te zorgen voor de beste kwateit en bereikbaarheid in alle landen.

Onze visie bij Lebara Mobile is dat we de toonaangevende aanbieder van voordelige mobiele diensten willen zijn. Nu kunt u uw familie en vrienden dichterbij brengen met een nieuwe Lebara Mobile SIM-kaart.

Het klantenservice Lebara Mobile telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Lebara Mobile

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Lebara Mobile. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Lebara Mobile, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

★★☆☆☆
I by dissemination.. What is the best time for you to talk to me about this problem. I am No longer Time
- Ben Lincoln

★☆☆☆☆
Betalen voor klantendienst na vonract nooit meer lebara
- N Soyuguzel

★☆☆☆☆
Betalen voor klantendienst na vonract nooit meer lebara
- N Soyuguzel

★☆☆☆☆
Beste meneer/mevrouw, Op 6 maart is er via Buckaroo 11,49 euro van mijn ING rekening NL89 INGB 0000 9778 27 overgeschreven voor een Lebara opwaardering, op 7 maart 20 euro naar Lebara, op 8 mrt 10 euro, op 20 maart 10 euro, op 22 maart 10 euro, en wederom op 22 maart 10 euro! Dit is toch te gek voor woorden? Het betrof toen Lebara nr 0649992777 en nr 0644667222 Ik verzoek u deze zaak te willen onderzoeken en mij te berichten, dank u!
- MF Slamat

★☆☆☆☆
klantenservice waardeloos bereikbaar
- richard

★☆☆☆☆
Verleden week omstreeks 14 Augustus abonnement aangevraagd voor sim only met behoud van mijn oude nummer. Krijg een simkaart met een totaal ander nummer, dat wil ik niet. Nu probeer ik al die dagen contact te maken met lebara. Dit gaat gewoonweg niet. niemand beantwoord mijn oproep meer dan 15 minuten 2x aan de lijn blijven hangen. Ik wil niet meer verder met deze lui, ze antwoorden niet, daar kan ik niet mee verder. Nu wil ik mijn aanvraag annuleren. Maar ook dat lukt niet. Mijn kaart heb ik nog niet geactiveerd. Wat kan ik hier aan doen?? Deze firma deugt echt niet!!
- Joep

★★★★★
Mij vraag is; Sim kart mij geblokerd.A.U.B. helpen mij telfon nummer 0647330916.ik niet hebt PUK.Nummer Sim kart is 0903 1290 4656 9.Groeten Ryszard.
- Ryszard Wardaszka.

★☆☆☆☆
Zeer slechte klantenservice. Na 50 minuten een 0900-nummer gebeld te hebben nog niemand aan de lijn!
- 4KStudio.nl

★☆☆☆☆
no send me e-mail code for unlimited 20e
- piotr

★★★★★
Sim direct blokkeren tel gestolen Nummer+31653465790
- Erik d

★★★★☆
Sim direct blokkeren tel gestolen Nummer+31653465790
- Erik d

★★☆☆☆
Sim blokkeren tel gestolen Nummer0 653465790
- Erik d

ada verheij messink

Hallo mijn simkaart is door midden ,maar wat moet ik nu doen ik ga over op een ander telefoon maar die is niet simlock ,nu is mijn vraag kan ik dan mijn nummer over zetten op die telefoon want ik wil mijn nummer graag houden . gr ada

Joana

Ik word lastig gevallen ik denk of door een lebara of kucanummer hoe kan ik dit stopzetten ik ga aangifte doen 0686416655

m heimans

ik heb net een sim kaart gekocht en op gewaardirt de winkel zegt dat ik een sms moet geven naar 8800 om 5 euro extra te krijgen dan zou ik totaal op 25 euro komen als ik de sms wilt doen word er gezegt niet goed hoe moet ik de 5 euro extra kunnen krijgen

gaat je niks an

ik heb GODVERDOMME PREPAID en kan geen 0900 nummers meer bellen dit mag niet
leg mij dit maar is uit

ineke van wandelen

ik heb nog 29 euro bel tegoed en is geldig tot 27 januari 2017 maar ik niet meer bellen hoe kan dat ? mijn email adres is bluffy@casema.nl of telefoon nummer 06 17163801 of 070 3546614 hoop op n antwoord

kooijman lex

waarom heb ik geen bereik op mijn lebara mobiel ik had er volgen mij nog 30 euro op staan heb hem de laatste maan den niet meer gebruikt mijn email is lexkooijlex@ive.nl.
lebara tel,nr. 0644668577
gaarne hoor ik wat van jullie m vr.gr. lex

a.molenaar

HALLO MENSEN,mijn telefoon kan ik alleen lebara bellenen verder niet .IK ben bij 5 lebara winkels geweest.DIE zegt dat en de ander dat.OP MIJN lebaraSIM KAART STAAT NOG 16 euro OP.HOE KRYG IK DAT BELTEGOED TERUG.GROETJES

M. van Zanten

Kan ik met jullie niet praten. Ik heb hulp nodig, ik ben blind, zo op internet kan ik niet zoeke.

Bennen

Mijn nummer doet het niet meer wel aub bekijk
0647278420
Gr. Bennen wel u mij bellen

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Lebara Mobile

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Lebara Mobile?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu