U zocht: klantenservice Land van Jan Klaassen

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Land van Jan Klaassen?

Bel 035-2046666

klantenservice Land van Jan Klaassen

Beoordeling:

klantenservice Land van Jan Klaassen
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Het Land van Jan Klaassen is een Nederlands pretpark. Het pretpark heeft verschillende attracties op diverse locaties. Zo is er een poppenkast, waterspeeltuin, kaboutertrein, turboglijbaan en worden er verschillende evenementen georganiseerd. Kinderen kunnen zowel binnen als buiten spelen in het pretpark. Het is mogelijk om kinderfeestjes te geven in Het Land van Jan Klaassen. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €10,50 per persoon. Indien er een feestje gegeven wordt, mag degene die jarig is gratis naar binnen. Voor mensen die ouder zijn dan 65 jaar, geldt er een toegangsprijs van €9,-. Indien u uw kaarten online aanschaft, krijgt u korting op het totaalbedrag. Er bestaan ook verschillende arrangementen en het is mogelijk om een jaarabonnement af te sluiten bij het Land van Jan Klaassen.
De openingstijden van het Land van Jan Klaassen zijn afhankelijk van de periode. In de meeste vakanties is het park elke dag geopend. Tot en met eind augustus is het park ook elke dag geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. Van begin september tot eind oktober is het park geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10:00 uur tot 17:00 uur. In november en december is het park geopend op woensdag van 12:00 uur tot 17:00 uur. Op zaterdag en zondag is het park open van 10:00 uur tot 17:00 uur. In januari is het park van 12:00 uur tot 17:00 geopend op woensdag en van 10:00 uur tot 17:00 uur op zaterdag en zondag. De eerste twee weken van januari is het park gesloten. In februari is het park geopend van op woensdag van 12:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag en zondag van 10:00 uur tot 17:00 uur. In maart is Het Land van Jan Klaassen geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Mocht u een schoolreis willen organiseren naar het Land van Jan Klaassen, kunt u een reservering maken. Een schoolreis organiseren is op elke dag van de week mogelijk.
Op het park is er in mei 2015 een kindercamping geopend. Op de camping is het mogelijk te overnachten. De website van Dromenland geeft u hier meer informatie over.
De klantenservice van Het Land van Jan Klaassen is te bereiken op het telefoonnummer 0314-6844777. Mocht u uw vragen willen stellen per mail, kunt u mailen naar info@janklaassen.nl. Het Land van Jan Klaassen is gevestigd in Braamt. Mocht u per post contact op willen nemen met Het Land van Jan Klaassen, kan dat door uw brief te adresseren aan Gildeweg 6, 7047 AR Braamt. Daarnaast kunt u uw vragen stellen op sociale media. Het Land van Jan Klaassen is vindbaar op Facebook en op Twitter. Er is tevens een applicatie ontwikkeld voor het park. Mocht u uw vragen online willen stellen, kan dat ook door het contactformulier in te vullen. U moet dan uw naam, emailadres, telefoonnummer, onderwerp en uw bericht invullen. Het Land van Jan Klaassen zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Het park is te bereiken met het eigen vervoer, openbaar vervoer of met de fiets.

Het klantenservice Land van Jan Klaassen telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Land van Jan Klaassen

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Land van Jan Klaassen. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Land van Jan Klaassen, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Land van Jan Klaassen

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Land van Jan Klaassen?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu