U zocht: klantenservice La´met

Hulp nodig met het vinden van klantenservice La´met?

Bel 035-2046666

klantenservice La´met

Beoordeling:

klantenservice La´met
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

La’met is op verschillende manieren te bereiken. U kunt op contact opnemen met La’met door een online contactformulier in te vullen. Indien u uw naam, e-mail, onderwerp en bericht invult, kunt u het contactformulier versturen. Daarna zal La’met zo snel mogelijk contact met u opnemen. La’met is tevens telefonisch te bereiken. Het nummer dat u hiervoor kunt gebruiken is 030-2232290. Mocht u het kantoor willen aanschrijven, is dit ook mogelijk. U kunt uw brief adresseren aan La’met, Postbus 817, 3500 AV Utrecht.
La’met is tevens actief op de sociale media. U kunt uw vragen daarom stellen via Facebook: https://www.facebook.com/lamet.education en Twitter: https://twitter.com/La_Met.
La’met is een internationaal consultancy bureau. Dit bureau heeft zowel publieke als private organisaties als klant en helpt deze organisaties met verschillende services en concepten. La’met bestaat al meer dan tien jaar en biedt verschillende diensten aan. Voor de wat kleinere bedrijven bieden zij de volgende diensten aan: promotie van sales, lead generation, sales structures, marketing intelligence en marketing research. De nadruk bij deze diensten ligt voornamelijk op het bouwen van een internationale omgeving en samenwerkingen.
La’met biedt tevens een aantal opleidingen aan voor professionals. De volgende diensten en programma’s vallen onder deze cursussen: LIFE Line, LIFE Programme, LIFE Executives, EU Projects, EHEA Adaption, International exchange support, English transformation program and excellence accreditation.
Daarnaast is SME Marketing een onderdeel van La’met. Hierbij worden bedrijven gesteund bij hun internationale ontwikkeling door rapportages, marketing onderzoeken en marketing pakketten. Over het algemeen klagen veel bedrijven over het feit dat afgestudeerden nog niet klaar zijn voor het bedrijfsleven. La’met helpt deze studenten en leidt ze op voor de arbeidsmarkt. Deze studenten blijven verbonden aan La’met, waardoor bedrijven tevens personeel kunnen aannemen via deze organisatie. De cursussen van de organisatie worden dan ook aan deze studenten aangeboden. Hiervoor moeten bedrijven La’met betalen. De bedrijven hebben hier echter veel voordeel aan, zij hoeven geen tijd en moeite te investeren om een relatie op te bouwen met hun werknemers.

Het klantenservice La´met telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice La´met

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice La´met. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice La´met, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice La´met

Hulp nodig met het vinden van klantenservice La´met?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu