U zocht: klantenservice Kwantum

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Kwantum?

Bel 035-2046666

klantenservice Kwantum

Beoordeling:

klantenservice Kwantum
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Kwantum is een van de grootste en populairste winkels voor producten voor in en rondom het huis. Kwantum verkoopt namelijk veel verschillende soorten vloerbedekking, laminaat, behang, verlichting, gordijnen en zelfs vitrages. Hiernaast verkoopt Kwantum ook nog eens meubels voor in de tuin én meubels voor in het huis en in de kinderkamer. Ook kan je bij Kwantum terecht voor zeer veel verschillende soorten verf, gereedschap en opbergmateriaal. Kortom, of u nou meer van het klussen zelf houdt, of pas echt opleeft wanneer u een kamer opnieuw aan het inrichten bent, bij Kwantum zal u helemaal op uw plek zijn. Kwantum biedt namelijk ook nog eens de laagste prijs. Niet alles is alles voordelig geprijsd, alles is ook nog eens van een geweldige kwaliteit. Een miskoop zal u als klant niet zo snel doen bij Kwantum. Kwantum is er speciaal voor de niet professionele klusser, de oer-Hollandse doe-het-zelver. Zo worden de producten dan ook geleverd. De producten bij Kwantum zijn namelijk altijd zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in elkaar te zetten. Zo wordt vloerbedekking altijd op maat gemaakt en wordt de zonnewering aangepast aan de ramen van uw huis. Ook worden de gordijnen altijd goed passend gemaakt. Dit is mede de reden dat er bij Kwantum enkel vakkundig opgeleide medewerkers werken. De Kwantum klantenservice is namelijk van hoog belang. Daarom worden enkel goed opgeleide, met een goede kennis over verschillende aspecten van klussen, jongens en meisjes aangenomen. Zo is Kwantum er zeker van dat u, als klant, helemaal perfect wordt geholpen. De Kwantum klantenservice is dan ook een zeer belangrijk aspect van de service van Kwantum. Zo kunt u op de webpagina van de Kwantum klantenservice op de website van Kwantum, www.kwantum.nl, een contactformulier invullen met al uw klachten, tips, opmerkingen of vragen over Kwantum. Een medewerker van de Kwantum klantenservice zal uw vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden. Er is echter ook een telefonische Kwantum klantenservice. Deze is te bereiken tussen 8.30 in de ochtend en 17.30 in de avond. Op zaterdag en zondag is deze telefonische Kwantum klantenservice gesloten. Er kan dus enkel gebeld worden van maandag tot en met vrijdag. Dit gesprek met een van de medewerkers van de Kwantum klantenservice zal u maar vijftig eurocent (€0,50) per gesprek kosten. Een ander aspect van de Kwantum klantenservice is de pagina op de website van Kwantum met alle veelgestelde vragen. Hier heeft de Kwantum klantenservice al vragen die eerder veel gesteld werden door klanten van Kwantum beantwoord en met antwoord en al op de website gezet. Hier kunt u als (nieuwe) klant dus heel veel vragen al beantwoord voor u zien. Dit zijn bijvoorbeeld vragen zoals “hoe werkt het online bestelproces” en “zijn de prijzen van Kwantum inclusief BTW en verzendkosten?”.

Het klantenservice Kwantum telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Kwantum

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Kwantum. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Kwantum, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

mevr stoppels

ik heb een kraslot gekregen en daar staat op gefeliciteerd er is een prijs gevallen 0p je code en als je de code in vult dan staat er hij is niet correct of al gebruikt graag een berichtje terug hoe ik moet doen want ik heb wel een prijs gewonnen mvg martha stoppels

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Kwantum

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Kwantum?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu