U zocht: klantenservice KPN Digitenne

Hulp nodig met het vinden van klantenservice KPN Digitenne?

Bel 035-2046666

klantenservice KPN Digitenne

Beoordeling:

klantenservice KPN Digitenne
1,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 1 out of 5 based on 1 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Met Digitenne kunt u voordelig digitaal televisie kijken. Digitenne is onderdeel van de KPN. Met Digitenne van KPN ontvangt u de zevenentwintig meest populairste televisiezenders. Denkt u hierbij aan Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS 6, RTL 7, Net 5, Veronica, RTL 8, Comedy Central en regionale omroepen. Televisiezenders voor de kleintjes vallen ook onder deze televisiezenders. Een voorbeeld hiervan is Nickleodeon. Ook ontvangt u een aantal buitenlandse televisiezenders. Voorbeelden hiervan zijn CNN, BCC One, BCC Two, België Een, Canvas, TLC, Discovery Channel, National Geographic, MTV, 24 Kitchen en Investigation Discovery. Eredivisie Live Voetbal kan u ontvangen voor 12,71 euro per maand. Naast de zevenentwintig populairste televisiezenders ontvangt u de drieëntwintig meest populaire radiozenders. Bij Digitenne betaalt u niet voor zenders waar u toch niet naar kijkt. Zo wordt de prijs laag gehouden.

Digitenne is draadloos en werkt eenvoudig. Het is te bestellen met twee verschillende ontvangers. Een optie is de insteekkaart. Deze insteekkaart steekt u direct in je televisie. Deze kaart is insteekbaar in alle moderne LCD en plasma schermen. Mocht u deze optie overwegen, controleer dan eerst of u een insteekkaart in uw televisie kan stoppen. De insteekkaart is handig, omdat u zo geen extra ontvanger nodig heeft. Bovendien werkt de insteekkaart gewoon op de afstandsbediening van uw televisie. Optie twee is een basis ontvanger. Deze basis ontvanger werkt op alle televisies. U koppelt de basis ontvanger aan je televisie en in de stekkerdoos. De basis ontvanger is snel en gemakkelijk aan te sluiten. Bovendien is de basis ontvanger goedkoper dan kabel. Alles wat u nodig heeft, zit in een pakket. Beide opties zijn even voordelig. Bovendien garanderen beide opties een hoge kwaliteit wat geluid en beeld betreft.

Als u vragen hebt over Digitenne kan je terecht op de website. De website van Digitenne is www.digitenne.nl. De website geeft u veel informatie over de twee verschillende ontvangers, televisiezenders en andere zaken. Sommige mensen vinden het prettiger om telefonisch antwoorden op vragen te krijgen. In dit geval kunt u bellen met het speciale telefoonnummer van de klantenservice van Digitenne. De klantenservice van Digitenne is elke maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 22.00 uur telefonisch beschikbaar. De Digitenne klantenservice helpt u met allerlei mogelijke vragen. Denk bijvoorbeeld aan vragen over mogelijke storingen, vragen over facturen of vragen over uw ontvanger of afstandsbediening. De Digitenne klantenservice wil u graag helpen met uw vraag of probleem. Schroom dus niet het telefoonnummer te bellen!

Het klantenservice KPN Digitenne telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice KPN Digitenne

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice KPN Digitenne. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice KPN Digitenne, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

★☆☆☆☆
het nieuwe hd signaal van kpn digitenne is wel erg traag ,zappen is bijna onmogelijk. het oude kpn digitenne systeem werkte wel perfect. waarom deze veranderingen ,als ze nog niet goed genoeg werken ?
- jorissen

zizah

geen of gecodeerde uitzending

bas

erg duur dat doorschakelen

p.groot

tevreden

m,g,kanaar@online.nl

mijn digitenne ontvanger tf6000cok ontvangt ineens bijzonder slecht wat te doen?
En waarom krijg ik geen dvb insteekkaart voor mijn TV 37PFL5603D
Nog een week dan maar opzeggen!

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice KPN Digitenne

Hulp nodig met het vinden van klantenservice KPN Digitenne?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu