U zocht: klantenservice Koningin Julianatoren

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Koningin Julianatoren?

Bel 035-2046666

klantenservice Koningin Julianatoren

Beoordeling:

klantenservice Koningin Julianatoren
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Koningin Julianatoren is afhankelijk van de periode geopend van 09:30 tot 17:00 uur of van 10:30 tot 17:00 uur. Er zijn verschillende shows in het pretpark. Zo wordt de Openingsshow van Jul en Julia om 10:20 gehouden. Het park wordt dan geopend samen met de bezoekers om 10.30 uur. Van 25 juli tot en met 16 augustus gaat het park eerder open. De parkeerplaatsen, kassa’s en het restaurant is in die periode geopend vanaf 09:00 uur. De openingsshow vindt dan plaats om 09:20 uur.
Er is geen mogelijkheid te overnachten in het pretpark. Er wordt op de website echter wel een overzicht gegeven van hotels, bungalowparken en campings in de omgeving van Apeldoorn.
Het is mogelijk om een bezoek te brengen aan Koningin Julianatoren met een groep. Er kunnen schoolreizen of verjaardagsfeesten in het park gehouden worden.
De toegangskaarten voor Koningin Julianatoren zijn te verkrijgen in het park zelf maar kunnen ook online worden gekocht. Indien u uw kaarten online koopt, krijgt u een korting van €2,-. De online kaarten zijn voor een heel seizoen geldig. Er moeten enkele gegevens worden ingevuld en er kan worden betaald via Ideal of creditcard. Daarna wordt de mogelijkheid geboden een e-ticket te downloaden. Het e-ticket kan worden uitgeprint en deze moet je laten zien bij de ingang van Koningin Julianatoren. Kinderen tot 2 jaar kunnen gratis naar binnen. De kaarten kosten €21.95 en met korting €19.95. Daarnaast is het mogelijk om een gezinsabonnement of een persoonsabonnement af te sluiten. Een gezinsabonnement kost €230,- indien u dit in het pretpark zelf koopt. Indien het gezinsabonnement online wordt gekocht, krijgt u €10,- korting. De parkeermunt voor de parkeergarage wordt hierbij gratis geleverd. Indien u online een gezinsabonnement afsluit, dient u uw naam, straat, postcode en plaats, e-mailadres, telefoonnummer, het aantal gezinsleden en het aantal grootouders doorgeven. Na het akkoord gaan met de algemene voorwaarden kunt u betalen een creditcard of I-deal.
Ook is het mogelijk een persoonsabonnement af te sluiten. Kinderen tot en met 1 jaar mogen gratis naar binnen. De kosten van een persoonsabonnement bedragen €66,-. U krijgt geen korting bij het online afsluiten van een abonnement en er wordt geen parkeermunt bij dit abonnement gegeven. U dient enkele persoonlijke gegevens in te vullen, zoals uw naam, adres, e-mailadres, en telefoonnummer. Nadat u akkoord gaat met de voorwaarden kunt u ervoor kiezen te betalen via I-deal of met een creditcard.
De klantenservice van Koningin Julianatoren is te bereiken op het telefoonnummer 055-3553265. Daarnaast is het mogelijk om een online contactformulier in te vullen op de website van Koningin Julianatoren. Daar kunt u uw voor- en achternaam, e-mailadres, telefoonnummer en reactie achter gelaten. Er zal dan zo snel mogelijk contact met u worden opgenomen.
Ook is er een overzicht van veel gestelde vragen en bijbehorende antwoorden op de website van Koningin Julianatoren. Koningin Julianatoren is gevestigd aan de Amersfoortseweg 35, 7313 AC Apeldoorn.
Daarnaast is Koningin Julianatoren actief op sociale media. Op Facebook, Twitter en Google Plus kunt u uw vragen stellen. Ook is het attractiepark vindbaar op Youtube, Linkedin en Pinterest.
Drievliet
Drievliet is een Nederlands pretpark, gevestigd in Den Haag. Drievliet kent vele attracties. Op de website van Drievliet is een overzicht gemaakt van de attracties. Deze attracties zijn ingedeeld in verschillende categorieën.
De toegangskaarten voor Drievliet kosten €21,50 per stuk. Kinderen die kleiner zijn dan 1 meter hebben gratis toegang. Mensen die ouder zijn dan 55 jaar hebben op woensdag vanaf 12.00 uur gratis toegang tot Drievliet. Zij dienen zich wel te legitimeren. Indien de kaarten online worden gekocht, krijgt u een korting van €1,- per kaart.
Het is mogelijk om met een groep een bezoek te brengen aan Drievliet. Hiervoor dient u wel te reserveren. U kunt vanaf 20 personen een reservering maken voor een groepsreis. De kaarten kosten dan €16,25 per persoon. Indien u met een groep van meer dan 100 personen komt, kunt de prijs aanvragen. Daarnaast zijn er diverse extra opties voor de groep. Zo kunt u een koffie-arrangement en bepaalde menu’s overeenkomen.
Kinderen kunnen ook hun kinderfeestje vieren in het pretpark. Er kan een verjaardag arrangement worden afgesproken bij Drievliet. De kaarten kosten dan €16,25 per persoon indien u na 13.00 uur het park in gaat. Mocht u eerder naar het park toe gaan, kosten de kaarten €21,50 per persoon. De verjaardag hoeft niet op de dag zelf gevierd worden. Uw kind mag het kinderfeestje twee weken en twee weken na de verjaardag vieren. Dit is een voorwaarde voor het afspreken van het verjaardag arrangement. U kunt hiervoor een online verjaardagformulier invullen.
Bij Drievliet kunt u tevens een seizoenpas aanschaffen. De seizoenpas kost €49,50 en is een seizoen geldig. U kunt de seizoenpas online bestellen, hiervoor dient u een recente digitale foto te hebben. Deze foto wordt op de pas geplaatst. U kunt een pas voor meerdere personen tegelijk aanvragen. Daarna kunt u het verschuldigde bedrag overmaken en ontvangt u een bevestiging van uw bestelling. U krijgt daarna gegevens over uw bestelling en inloggegevens voor de website. Uw pas wordt aan de kassa van Drievliet geleverd aan u op basis van een identiteitsbewijs. Tevens is het mogelijk een 55+ seizoenspas aan te vragen. Dit kan echter alleen bij de kassa in Drievliet. Met de seizoenspas krijgt u tevens korting op de toegangskaarten voor de parken van Plopsaland.
Het park is toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. De mogelijkheid bestaat om een rolstoel te huren in het park. Hier zijn geen kosten aan verbonden, wel dient u uw te identificeren en een kopie van uw identificatiebewijs af te geven als borg. Mocht u geen identificatie willen afgeven of geen kopie willen laten maken, dan dient u €50,- te betalen als borg.
Drievliet is geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. In drukkere periodes is het park geoepend tot 17:30 uur of 18:00 uur, dit is afhankelijk van de periode. Het park is gesloten van november tot en met maart. Drievliet is echter wel geopend voor groepsreizen in april en september. De groepsreizen moeten vooraf worden gereserveerd. Het risico van deze maanden is dat enkele attracties gesloten kunnen zijn voor onderhoudswerkzaamheden of slechte weersomstandigheden.
De klantenservice van Drievliet is te bereiken op het telefoonnummer 070-3999305. U kunt uw vragen ook per post stellen. U kunt uw brief adresseren aan Familiepark Drievliet, Jan Thijssenweg 16, 2495 AH Den Haag. Drievliet raadt u aan om opmerkingen omtrent uw bezoek binnen 14 dagen schriftelijk te versturen naar dit adres. Drievliet is ook actief op sociale media. U kunt uw vraag stellen op Facebook, Twitter en Google Plus.

Het klantenservice Koningin Julianatoren telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Koningin Julianatoren

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Koningin Julianatoren. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Koningin Julianatoren, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Koningin Julianatoren

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Koningin Julianatoren?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu