U zocht: klantenservice KLM

Hulp nodig met het vinden van klantenservice KLM?

Bel 035-2046666

klantenservice KLM

Beoordeling:

klantenservice KLM
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is de nationale luchtvaartmaatschappij en de op twee na grootste werkgever van Nederland. De thuishaven van KLM is de luchthaven Schiphol. KLM is een wereldwijde luchtvaartmaatschappij die de kern vormt van de KLM Groep, waarvan ook de KLM Cityhopper, Martinair en Transavia deel uitmaken. In 2004 is KLM gefuseerd met Air France, die nu beide actief zijn als netwerkmaatschappij. Aangezien de KLM zo’n grote reikwijdte heeft en over veel passagiers en klanten beschikt, is het belangrijk dat de klanten zo goed mogelijk ondersteund worden door de luchtvaartmaatschappij. Daarvoor is de KLM Klantenservice in het leven geroepen.

In het geval dat u vertraging ervaart, er een annulering plaats vindt of uw bagage is vermist, kunt u terecht op de website van de KLM. De website helpt u met uw actuele vluchtgegevens, het melden van uw vertraagde bagage of het aanvragen van een teruggave. In het geval dat de website niet duidelijk genoeg is of u uw vraag niet kunt vinden, is het altijd mogelijk om de KLM Klantenservice te bellen. Het nummer is 020 -5469780 en is alleen voor Nederlandse ingezetenen. Dit nummer is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 18.00. KLM Klantenservice prefereert echter dat u uw klacht middels het web formulier in dient, dat bereikbaar is via de optie “stuur ons een e-mail.” Binnen vijf werkdagen ontvangt u een reactie op uw bericht.

Voor kleine vragen en opmerkingen kunt u terecht bij de Facebook en Twitter van de KLM: @KLM. Deze is vooral voor vragen en verzoeken zoals het wijzigen van uw vlucht of het reserveren van een stoel. Er wordt naar gestreefd om 24/7 bereikbaar te zijn in sociale media. KLM doet aan gunstige vliegtijden en is nummer 1 in punctualiteit. Als het niet mee zit, kunt u op de KLM rekenen om een alternatieve oplossing voor uw probleem te vinden. De bemanning stelt alles in het werk om u thuis te laten voelen aan boord. In het geval dat u hier niet tevreden mee bent, kunt u hen bellen of e-mailen om uw op- of aanmerkingen door te geven en de KLM te helpen groeien als bedrijf en klantvriendelijke luchtvaartmaatschappij. De KLM staat voor u klaar als u uw vlucht wilt wijzigen of andere vragen heeft. In het geval dat uw reisschema veranderd wordt, wordt het nieuwe reisschema doorgestuurd via e-mail, sms of telefoon. De KLM Klantenservice staat voor u klaar en u kunt altijd op hen rekenen.

Het klantenservice KLM telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice KLM

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice KLM. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice KLM, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice KLM

Hulp nodig met het vinden van klantenservice KLM?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu