U zocht: Klarna

Hulp nodig met het vinden van Klarna?

Bel 035-2046666

klantenservice Klarna

Beoordeling:

Klarna
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Betaal eenvoudig achteraf met Zweedse service Klarna

Dagelijks maken ruim 9 miljoen consumenten gebruik van de betaalmethode Klarna. Deze oorspronkelijke Zweedse service is vanaf 2014 te gebruiken met het betalen van bestellingen in webshops. Maak met de Klarna betaalservice shoppen bij uw favoriete winkels nog leuker. Geniet van de beste winkelbeleving met de nieuwe app van Klarna. In deze unieke app vindt u persoonlijke inspiratie, de beste deals en exclusieve sales.

Verhoog uw sales als verkoper met Klarna

Heeft u een eigen webshop? Maak dan als verkoper gebruik van Klarna. Creëer de beste shopbeleving voor uw klanten met deze betaalmethode. Uit onderzoek is gebleken dat Klarna-gebruikers 20% vaker shoppen en 68% meer besteden per transactie dan de gemiddelde shopper. Verhoog uw sales nu als verkoper. Krijg vooraf betaald terwijl uw klanten later betalen. Daarnaast biedt Klarna een unieke check-out oplossing. Naast de betaalmethode biedt Klarna ook allerlei andere functionaliteiten die de shopbeleving voor klanten nog beter maakt.

Contact met Klarna

Wenst u contact op te nemen met de Klarna klantenservice. Deze hulpservice is maar liefst 7 dagen per week voor klanten beschikbaar. U kunt ervoor kiezen om naar www.klarna.nl te gaan en online te chatten met een van de professionele klantenservice medewerkers. U kunt hier vragen stellen over betalingen, bepaalde wensen die u heeft of problemen die u heeft ervaren met de Klarna service. Wilt u liever telefonisch een medewerker spreken? Bel dan naar het nummer 020-8082852. De klantenservice medewerkers helpen u altijd zo spoedig en goed mogelijk verder.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Klarna BV, Rokin 69, 1012 KL Amsterdam
E-mail: onbekend
Website: https://www.klarna.com/nl/
Facebook: https://www.facebook.com/Klarna
Instagram: https://www.instagram.com/klarna.nl/?hl=nl
Twitter: https://twitter.com/klarna

Het klantenservice  Klarna telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Klarna

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Klarna. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Klarna, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder. Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

 

 

 

035-2046666

 

 

 

 

https://www.Klarna.nl/

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: Klarna

Hulp nodig met het vinden van Klarna?

Bel 035-2046666

Menu