U zocht: klantenservice Klantenservice Federatie

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Klantenservice Federatie?

Bel 035-2046666

klantenservice Klantenservice Federatie

Beoordeling:

klantenservice Klantenservice Federatie
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

De Klantenservice Federatie is een vereniging die zich inzet voor efficiënt en effectief klantcontact voor bedrijven. Zowel bedrijven als instellingen kunnen zich aansluiten bij de Klantenservice Federatie. Inmiddels zijn er meer dan 150 organisaties die zich hebben aangesloten. De Klantenservice Federatie is in verschillende branches werkzaam, zoals: telecom, energie, finance, landelijke overheid, retail en nog vele anderen. Momenteel werken er ongeveer 150.000 bij de Klantenservice Federatie.

De Klantenservice Federatie heeft verschillende speerpunten, die de activiteiten van de organisatie bepalen. Zo zijn ze werkzaam in de volgende gebieden; Belangenbehartiging, arbeidsmarkt en opleiding, kwaliteit en zelfregulering, kennisdeling en events. De organisatie is werkzaam in verschillende zogenaamde Expertgroepen. Zo bestaat de Expertgroep Algemeen, Backoffice, Business Intelligence, HRM, Kwaliteit, Leiderschap, Multichannel, Overheid, Social Service, Strategie, WFM en Zorg.
De medewerkers van de afdeling klantcontact hebben de plicht een bepaald branchecertificaat te halen. Dit certificaat is ontwikkeld door De Commissie Ontwikkeling & Certificering van de Klantenservice Federatie. Het doel van het certificaat is dat de medewerkers van de afdeling klantcontact een basisniveau aan de deelnemende organisaties kunnen garanderen. Klantvriendelijkheid, deskundigheid en oplossingsgerichtheid staan hierbij voorop. Ook worden de medewerkers op deze manier breder inzetbaar bij verschillende organisaties, waardoor de kennis van de medewerkers kan worden vergroot.
Op de website van Klantenservice Federatie kunt u zich inschrijven als lid van de vereniging. Indien u zich inschrijft, mag u de bijeenkomsten van de expertgroepen van de Klantenservice Federatie bijwonen. Ook heeft u als contactpersoon toegang tot het Jaarcongres. Uw collega’s krijgen korting op de kaartjes voor het Jaarcongres. U kunt tevens gratis deelnemen aan de evenementen van de Klantenservice Federatie. Daarnaast worden u belangen behartigd door de Klantenservice Federatie in Den Haag. Ook heeft u toegang tot het netwerk van de Klantenservice Federatie op de website en tot de juridische helpdesk. Ten slotte blijft op de hoogte van verschillende ontwikkelingen en kunt zelf meedenken over deze ontwikkelingen.
U kunt op verschillende manieren contact opnemen met de Klantenservice Federatie. Het kantoor is gevestigd aan de Driebergseweg 17, 3708 JA Zeist. Mocht u per post contact willen opnemen, kunt u dit adres hiervoor gebruiken. Ook telefonisch is het mogelijk contact op te nemen met de Klantenservice Federatie. Het telefoonnummer is 070-7620764. Tevens is het mogelijk om per email contact op te nemen met de klantenservice. U kunt uw bericht mailen naar info@klantenservicefederatie.nl.
Mocht u een kantoorbezoek willen doen, is het raadzaam eerst een afspraak te maken met de Klantenservice Federatie. Op de website van de klantenservice federatie is een routebeschrijving opgenomen.
Tenslotte is de Klantenservice Federatie actief op sociale media. U kunt uw vraag stellen via Facebook: https://www.facebook.com/pages/Klantenservice-Federatie, LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/klantenservice-federatie, of https://twitter.com/ksfnederland.

Het klantenservice Klantenservice Federatie telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Klantenservice Federatie

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Klantenservice Federatie. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Klantenservice Federatie, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Klantenservice Federatie

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Klantenservice Federatie?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu