U zocht: klantenservice Kidzcity

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Kidzcity?

Bel 035-2046666

klantenservice Kidzcity

Beoordeling:

klantenservice Kidzcity
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Kidzcity is een Nederlands attractiepark en is gevestigd in Utrecht. Het is het grootste indoor attractiepark in de Randstad, Kidzcity heeft een oppervlakte van 5000m2. De attracties zijn bedoeld voor kinderen van 12 jaar en jonger. Voor de ouders is er een restaurant en zijn er verschillende zitplaatsen beschikbaar. Ook kunnen ouders mee met hun kinderen in verschillende attracties.
Kidzcity is van dinsdag tot en met zondag geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur. In de vakanties is Kidzcity ook op maandag geopend. Op dinsdag en donderdag is Kidzcity langer open, dan is het park open tot 19:00 uur. Dit is alleen niet het geval in de vakantieperiode. Ook zijn zij op tweede kerstdag open. Op feestdagen is Kidzcity geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur.
De toegangsprijzen hangen af van de leeftijd van uw kinderen. Kinderen tot en met drie jaar mogen gratis naar binnen. Kinderen vanaf 4 jaar betalen €10,50. Voor volwassenen is een kaartje tevens €10,50. Het is mogelijk om een kinderfeestje te organiseren in Kidzcity. De kaartjes kosten dan €11,50 per stuk. Voorwaarde voor het organiseren van een kinderfeestje is dat u met 6 of meer personen komt. Mocht u met 10 of meer personen komen, kunt u gebruik maken van het kinderfeest arrangement. Als het een groot feest wordt en u met 20 of meer personen wilt komen, geldt er een gereduceerd tarief. U dient dan wel te reserveren. Naast kinderfeestjes kunt u Kidzcity ook afhuren voor bedrijfsfeesten. Ook dan dient u te reserveren. Personen van 65 jaar en ouder betalen €9,50. Daarnaast is het mogelijk om een strippenkaart te kopen. De strippenkaart geeft u recht op 10 bezoeken en kost €95,-. Parkeren is mogelijk bij Kidzcity, u mag gratis parkeren. Indien u cadeaubonnen wilt gebruiken, kunt u de NapPas, VVV Irischeque en de Nationale Vrijetijd & Recreatie cheque gebruiken. Kinderen moeten een meerderjarige begeleider meenemen, ze mogen niet alleen naar binnen.
De klantenservice van Kidzcity kunt u bereiken op het telefoonnummer 030-2420042. Mocht u uw vragen per fax willen sturen, kan dat naar het nummer 030-2441536. Kidzcity is gevestigd aan de Vlampijpstraat 79. Indien u per post contact wil opnemen met het attractiepark, kunt u uw brief adresseren aan Kidzcity, Vlampijpstraat 79, 3534 AR Utrecht. Ook kunt u een email bericht sturen naar servicebalie@kidzcity.nl. Daarnaast kunt u een online contact formulier invullen. U dient dan uw naam, emailadres, en bericht achter te laten. Kidzcity zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Het klantenservice Kidzcity telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Kidzcity

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Kidzcity. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Kidzcity, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Kidzcity

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Kidzcity?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu