U zocht: klantenservice Keuzemenu

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Keuzemenu?

Bel 035-2046666

klantenservice Keuzemenu

Beoordeling:

klantenservice Keuzemenu
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Over Keuzemenu.info

Keuzemenu.info is de website waar consumenten onder andere het telefonische keuzemenu van telefonische helpdesks kunnen opzoeken. Consumenten die naar een klantenservice bellen zien van te voren direct welke keuze er gemaakt moet worden om met de juiste persoon in contact te komen.
Daarnaast worden er op de website actuele acties en aanbiedingen aangeboden. Ook hierin proberen wij het voor de bezoeker zo makkelijk mogelijk te maken, zodat de bezoeker direct ziet welke actie of aanbieding voor hem of haar het meeste voordeel oplevert.

Wat is een telefonisch keuzemenu

Bij het bellen naar de klantenservice van een bedrijf krijg je dikwijls een zogenaamd keuzemenu te horen. Om dan met de juiste persoon te worden verbonden, moet er eerst met de toetsen van de telefoon een keuze gemaakt worden. Op www.keuzemenu.info staan van heel veel bedrijven het door hen gebruikte keuzemenu volledig uitgeschreven. Door aan de hand van een uitgekozen keuzemenu naar de servicelijn/klantenservice van een bedrijf te bellen, kun je, sneller met de juiste persoon worden verbonden. De website www.keuzemenu.info biedt daarmee voor de consument de mogelijkheid om efficiënter te bellen.

Het klantenservice Keuzemenu telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Keuzemenu

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Keuzemenu. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Keuzemenu, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Keuzemenu

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Keuzemenu?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu