U zocht: klantenservice Kernies Familiepark Kalkar

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Kernies Familiepark Kalkar?

Bel 035-2046666

klantenservice Kernies Familiepark Kalkar

Beoordeling:

klantenservice Kernies Familiepark Kalkar
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Kernies Familiepark is een Duits pretpark dat is gelegen in Kalkar. Er zijn verschillende attracties in Kernies Familiepark Kalkar. Zo is er de Safari Adventure, Rio Grande, Clown Around, Pirat Pound, Pony Train, Turtle Parade, Mini Tea Cup, Mini Ferris Wheel, Ballenbak, Space Barrel, Jungle Town, Merry Go Round, Convoy, Springkussens, Reactor Museum, Kernie’s Labyrinth, Speeltuin en het Theater. Deze attracties hebben geen leeftijdsbeperking. Daarnaast is er het Verkeerspark, voor kinderen die niet langer zijn dan 1,10 meter. Ook is er de Red Baron, Bumper Boats, Dragon Boats, Mini Scooter en Fire Chief. Daar mogen kinderen in die langer zijn dan 1,10 meter. De Flying Carroussel, Kernie’s Boot en Disk’O zijn toegankelijk voor kinderen die 1,20 meter of langer zijn. Er is een achtbaan, de Pirat en de Vertical Swing. Deze attracties zijn toegankelijk voor kinderen vanaf 1,30 meter lang. Indien kinderen onder de 1,30 meter mogen zij samen met een volwassene in de wildwaterbaan, Samba Balloon, Tea Cup, Balloon Races, Olifantjes, Regatta, Samba Tower, Demolition Derby en het Reuzenrad. Kinderen die 1,50 meter zijn of langer, mogen in de kartbaan. Kinderen van 16 jaar of ouder mogen in de Dragsters en klimmen op de grote wand van de klimwand. Kinderen van 9 jaar of ouder mogen klimmen op de kleine wand in de klimwand.
De prijzen zijn afhankelijk van de leeftijd en/of lengte van de bezoekers. Bezoekers die langer zijn dan 1,30 meter betalen €24,50. Personen die kleiner zijn dan 1,30 meter kunnen een kaartje aanschaffen voor €20,50. Kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis naar binnen. Personen die ouder zijn dan 65 jaar dienen €20,- te betalen. Voor personen die het park met een groep bezoeken wordt ook €20,- uitgerekend. Met een verjaardag kosten de kaarten €13,-. Indien er een schoolreis wordt georganiseerd, dienen de kinderen €12,- af te rekenen. Vanaf 16 uur geldt er een gereduceerd tarief van €9,- per kaartje. Het park is elke dag geopend vanaf 10:00 uur tot 18:00 uur. Op bepaalde dagen gelden er andere openingstijden. Het overzicht van deze dagen is te vinden op de website van Kernies Familiepark Kalkar.
De klantenservice van Kernies Familiepark Kalkar is te bereiken op het nummer 0049-28249100. Een gesprek kost 10 cent per minuut. U kunt de klantenservice ook bereiken via de email. Uw bericht kunt u versturen naar info@wunderlandkalkar.eu. Indien u Kernies Familiepark Kalkar per post wil contacteren, kunt u uw brief adresseren aan Wunderland Kalkar, Griether Strasse 110-120, D-47546 Kalkar. U kunt uw vragen ook stellen op sociale media. Kernies Familiepark Kalkar is vindbaar op Facebook, Twitter en Google Plus.

Het klantenservice Kernies Familiepark Kalkar telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Kernies Familiepark Kalkar

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Kernies Familiepark Kalkar. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Kernies Familiepark Kalkar, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Kernies Familiepark Kalkar

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Kernies Familiepark Kalkar?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu