U zocht: klantenservice Kempen & Co

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Kempen & Co?

Bel 035-2046666

klantenservice Kempen & Co

Beoordeling:

klantenservice Kempen & Co
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Kempen & Co is een Nederlandse merchant bank met activiteiten op het gebied van vermogensbeheer, effectenbemiddeling en corporate finance. Kempen & Co biedt diverse gespecialiseerde financiële diensten aan ten behoeve van institutionele beleggers, ondernemingen, financiële instellingen, (semi) overheidsinstellingen, stichtingen en vermogende particulieren.
Sinds de oprichting in 1903 is bij Kempen & Co de ervaring ontwikkeld om hoogwaardig advies te geven vanuit een persoonlijke en duurzame relatie met de cliënt. Juist in tijden van een bijzonder groot informatieaanbod streeft Kempen & Co ernaar om selectief te opereren. Kempen & Co doet dit vooral door zich met haar diensten te richten op segmenten waar diepgaande research en advisering echt waarde kunnen toevoegen, zoals kleinere en middelgrote beursgenoteerde bedrijven, biotech en vastgoedondernemingen.
Kempen & Co is een dochteronderneming van F. van Lanschot Bankiers N.V. (‘Van Lanschot’). Van Lanschot en Kempen & Co staan als bank onder toezicht van De Nederlandsche Bank N.V. en zijn in het bezit van een vergunning op grond van artikel 2.11 van de Wet op het financieel toezicht (‘Wft’). Van Lanschot en Kempen & Co zijn tevens als financiële onderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (‘AFM’) te Amsterdam.

De bank heeft vestigingen in Amsterdam, Edinburgh en New York. Kempen & Co richt zich tegenwoordig op vier kernactiviteiten:
– vermogensbeheer
– effectenbemiddeling
– corporate finance
– private equity
De bank heeft zich gespecialiseerd in de kleinere en middelgrote ondernemingen. De research afdeling die beleggers adviseert over middelgrote ondernemingen geldt als toonaangevend in Nederland. Binnen Van Lanschot heeft Kempen & Co een relatief zelfstandige positie.

Het klantenservice Kempen & Co telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Kempen & Co

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Kempen & Co. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Kempen & Co, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Kempen & Co

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Kempen & Co?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu