U zocht: klantenservice Jysk

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Jysk?

Bel 035-2046666

klantenservice Jyske

Beoordeling:

klantenservice Jysk
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Jysk klantenservice

Jysk is een internationale retail keten die zich vooral richt op woning artikelen. Jysk werd in 1979 opgericht door Lars Larsen. De eerste winkel werd geopend in Aaehus, de op een na grootste stad in Denemarken. Al snel werden er meer vestigingen geopend, tegenwoordig zijn er ruim 2000 Jysk vestigingen. Deze winkels zijn verspreid over 34 landen. Er werken zo’n 17.000 mensen bij Jysk en de keten heeft een jaaromzet van ongeveer € 2,5 miljard. In het Deens verwijst de naam “Jysk” naar alles en iedereen die (net als de oprichter Lars Larsen zelf) afkomstig is van het schiereiland Jutland. Het woord wordt geassocieerd met bescheidenheid, degelijkheid en eerlijkheid. Dit zijn dan ook de drie waarden die Larsen zelf hoog in het vaandel voert. Op de website vindt u een overzicht van alle producten die Jysk aanbiedt. Deze zijn verdeeld in de volgende categorieën: Slaapkamer, badkamer, kantoor, woonkamer, opbergen, raam, tuin en inrichting. U kunt de producten online bestellen of zelf kopen en meenemen vanuit de winkel. Als u het product liever thuisbezorgd krijgt kan dat altijd. De artikelen worden van deur tot deur geleverd. Informatie hierover vindt u op de website en in de winkel. Jysk biedt een uitgebreide garantie op vele producten in het assortiment. Daarnaast biedt Jysk prijsgarantie. Als u een artikel van Jysk binnen dertig dagen goedkoper ziet in een van de Jysk winkels, dan krijgt u het verschil terug. Als u het product niet naar wens is, is het ook altijd nog mogelijk om het product te retourneren of ruilen. Als u het wilt retourneren krijgt u het gehele aankoopbedrag terug. De klantenservice van Jysk is te bereiken via email en via het contactformulier op de website. Indien u vragen of opmerkingen heeft over Jysk kunt u mailen naar het e-mailadres klantenservice@jysk.com. Als u vragen, positieve of negatieve reacties heeft kunt u deze melden door het contactformulier in te vullen. Voordat u een vraag stelt aan de klantenservice kunt u het beste eerst de praktische informatie op de website doorlezen, in veel gevallen beantwoord deze informatie al uw vraag. Als u liever persoonlijke contact wilt kunt u bij vragen ook altijd langsgaan bij een Jysk Winkel. Op de website vindt u de openingstijden voor de dichtstbijzijnde Jysk winkel. Als u een specifieke klacht heeft over een product dat u bij een van de winkels heeft gekocht, kunt u deze met kassabon terugbrengen naar uw plaatselijke Jysk winkel. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste acties en direct goede aanbiedingen te ontvangen kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

Het klantenservice Jyske telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Jyske

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Jyske. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Jyske, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Jysk

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Jysk?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu