U zocht: klantenservice JVC

Hulp nodig met het vinden van klantenservice JVC?

Bel 035-2046666

klantenservice JVC

Beoordeling:

klantenservice JVC
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Japan Victor Company, ook wel bekend als JVC in Europa en in Amerika, is opgericht in 1927 in Japan. In Japan staat Japan Victor Company bekend als Victor JVC. JVC is een groot internationaal elektronica bedrijf. Op dit moment is het bedrijf gevestigd in Yokohama in Japan. JVC produceert veel verschillende soorten elektronica, maar legt de nadruk op consumentenelektronica. Hiernaast produceert JVC ook verschillende soorten audio en video elektronica, zoals bijvoorbeeld projectoren, opslagmedia, camcorders, action camera’s, hoofdtelefoons, verschillende soorten mobiele entertainment zoals bijvoorbeeld elektronische apparatuur voor in de auto, en verschillende soorten audio apparatuur zoals bijvoorbeeld verschillende soorten audioboxen. In Japan heeft JVC een speciale geschiedenis. JVC was namelijk het bedrijf dat in 1939 de eerste televisies introduceerde in Japan. Japan is ook later zeer innovatief geweest op het gebied van de audiovisuele sector. Een goed voorbeeld hiervan is de VHS videorecorder een uitvinding van JVC is. Een ander goed voorbeeld is het feit dat JVC in 1994 de kleinste en meeste compacte high definition camera ontwikkelde. Dit is een van de meest populaire producten van de JVC ooit geweest. JVC vindt het erg belangrijk dat de producten die zij verkopen synoniem staan aan producten met een zweer hoge kwaliteit en zeer gebruiksvriendelijk zijn. Degelijkheid is dus tevens zeer belangrijk voor JVC. Het is dus ook niet heel erg vreemd dat JVC klantenservice hoog in het vaandel heeft staan. Een onderdeel van de JVC klantenservice is de lijst met Frequently Asked Questions, de veelgestelde vragen. Voorbeelden van vragen die door de JVC klantenservice beantwoord worden in deze lijst met veelgestelde vragen zijn: “Mijn apparaat werkt niet naar behoren, waar kan ik naar toe?”, “Ik ben op zoek naar een handleiding van mijn JVC, waar vind ik deze?”, “Ik wil graag een accessoires/ onderdeel bestelling van mijn product. Waar kan dat?”, “Mijn JVC apparaat is defect, maar valt nog binnen de garantie. Wat kan ik doen?”. Op deze vragen geven medewerkers van de JVC klantenservice dus antwoord. Hiernaast kunt u ook telefonisch contact opnemen met de JVC klantenservice, dat kan via 0297 519900 of via 0297 519800. Daar zal een medewerker van de JVC klantenservice u te woord staan en eventueel uw vraag beantwoorden. Het bezoekadres van JVC, waar dus ook de JVC klantenservice zit, is Amsterdamseweg 37, 1422 AC Uithoorn. Kortom, er zijn dus veel verschillende manieren om contact op te nemen met de JVC klantenservice. Dit kan dus telefonisch en via de website. Het is wel slim om eerst via de website van de JVC klantenservice te kijken naar de lijst met veelgestelde vragen. Veel vragen worden namelijk al beantwoord door de JVC klantenservice, zodat u niet persoonlijk contact hoeft te zoeken met de JVC klantenservice. Dat dan vaak nergens voor nodig.

Het klantenservice JVC telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice JVC

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice JVC. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice JVC, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

ingrid Witteveen

Goedemiddag, Ik heb nog een oude camcorder een GR-AX200EG serienummer
13020433 en in 1998 al eens voor reparatie weg geweest omdat ik niet meer kon opnemen en dan weer wel hadden zo zijn keuren. Toen is het mechanisme hersteld na een tijdje begon het zelfde probleem weer, heb hem toen aan de kant gelegd en nu ik mijn eerste kleinkind verwacht dacht ik hee ik heb die camcorder nog misschien heb ik geluk en doet hij het wel weer maar nee hij doet het niet meer, zijn er nog onderdelen voor die camcorder? Zo ja wat kost het en waar kan ik dat laten maken ik woon zelf in Drachten.
Ik hoor graag van u.
Mvg. Ingrid Witteveen
Middellijk 163
9202gt Drachten
mobiele. 0622876242

meer ik heb ook geen geld om en nieuwe te kopen. Nu is mijn vraag hij verder nog goed, heb er altijd leuk mee kunnen filmen en het beeld was ook scherp en mooi

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice JVC

Hulp nodig met het vinden van klantenservice JVC?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu