U zocht: klantenservice Jumbo

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Jumbo?

Bel 035-2046666

klantenservice Jumbo

Beoordeling:

klantenservice Jumbo
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Jumbo is een van de grootste supermarktketens in Nederland en is eigendom van Jumbo Groep Holding B.V., die weer eigendom is van Stichting Administratiekantoor van Eerd Groep Holding. Door de aankoop van de supermarktketens Laurus en C1000 is Jumbo uitgegroeid tot de op een na grootste supermarktketen van Nederland. Tevens is Jumbo verkozen tot Beste winkelketen van het jaar in de jaren 2005 tot en met 2012 en is Jumbo in 2007 en 2008 uitgeroepen tot het klantvriendelijkste bedrijf van Nederland. Dit kunt u terug vinden in de Jumbo klantenservice.

Ook kan de Jumbo u de Jumbo nieuwsbrief aanbieden. Omdat Jumbo hun klant voorop stelt, gaat Jumbo voor de 7 zekerheden die de Jumbo uw ideale supermarkt maken. Door te zorgen dat u alles kunt vinden wat u nodig heeft en u de beste service aan te bieden. De zeven zekerheden zijn euro’s goedkoper, service met een glimlach, voor al uw boodschappen, vers is ook echt vers, vlot winkelen, niet tevreden geld terug en uw wensen staan centraal. Dit alles zorgt ervoor dat Jumbo u het best ten woord kan staan. Mocht u toch niet tevreden zijn, dan kunt u het aan Jumbo laten weten door het formulier op de website in te vullen of te bellen met de klantenservice. Kijkt u eerst vooral even op de website!

U kunt op verschillende manieren gebruik maken van de Jumbo klantenservice. Ten eerste is er de sectie “veelgestelde vragen” op de website. Een voorbeeld van deze vragen is de top tien die vermeld staat, zoals vragen over de openingstijden van uw Jumbo filiaal of informatie over allergenen in de producten van de Jumbo. U kunt echter ook terecht voor klachten over de kwaliteit van uw aankoop of een klacht over het desbetreffende filiaal in het algemeen. Om het zoeken makkelijker te maken, zijn de veelgestelde vragen opgedeeld in verschillende categorieën.

In het geval dat u hier geen antwoorden op uw vragen kunt vinden, kunt u contact met Jumbo opnemen. Dit kunt u doen door middel van het contactformulier, waarbij u uw vraag handmatig in kan voeren, of door langs te gaan bij uw Jumbo filiaal als u bijvoorbeeld een klacht heeft over de bezorging van uw folder of een bonus actie die niet duidelijk is. Daarnaast is het mogelijk om contact op te nemen met de Jumbo klantenservice waar deskundige medewerkers voor u klaar zitten en u graag uit de brand helpen. De Jumbo staat open voor klachten of opmerkingen die het bedrijf helpen groeien: het is het begin van een nieuwe start. U kunt contact opnemen door te bellen naar 0800-0220161 of door het serviceformulier in te vullen. Ook kunt u Jumbo vinden op Facebook onder www.facebook.com/jumbosupermarkten. Dit adres is te bereiken tussen 8.00 en 22.00 uur.

Het klantenservice Jumbo telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Jumbo

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Jumbo. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Jumbo, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

m tummers

Beste jumbo, ik wil geen mails meer ontvangen dat ik gratis boodschappen heb gewonnen door een enquete te moeten invullen. Daar ik de enquete had ingevuld ik dacht dat het een mail van jumbo was. en waar ik al van 1997 klant ben. Krijg ik nu vervelende en opdringrige telefoontjes van sponsors van deze aktie. Die zo brutaal zijn dat ze je bankgegevens vragen en als je dat niet doet hangen ze binnen een seconde op. Dit is mij gebeurd toen ik werd gebeld toen travel club express. Dus als ik wat gewonnen heb hoor ik dat graag van jumbo zelf maar niet via enquete. Met vriendelijke groet Monique Tummers Smeets 0655873238

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Jumbo

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Jumbo?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu