U zocht: klantenservice IZZ

Hulp nodig met het vinden van klantenservice IZZ?

Bel 035-2046666

klantenservice IZZ

Beoordeling:

klantenservice IZZ
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

In Nederland is het verplicht om een zorgverzekering te hebben. Dit zal voor de meeste mensen geen nieuws zijn. Gelukkig bent u wel ieder jaar weer in staat om van zorgverzekering te veranderen en er zo voor te zorgen dat u altijd de zorgverzekering heeft die het beste bij u en uw situatie past. Er kunnen namelijk behoorlijk wat dingen veranderen, zelfs in een jaar. Daarnaast zijn er bepaalde beroepen die meer risico’s lopen en dus een betere zorgverzekering nodig hebben. Een voorbeeld hiervan zijn mensen die in de zorg werken. Zij worden dag in, dag uit geconfronteerd met mensen die ziek zijn. Natuurlijk is er dan een risico dat ook zij op een gegeven moment ziek worden. Het is dan van belang dat zij zo goed mogelijk en ook zo snel mogelijk geholpen worden.

Huisarts
Tandarts
Ziekenhuis

De zorgverzekeraar IZZ is speciaal gericht voor mensen die in de zorg werken. Bent u dus in deze sector werkzaam? Dan is het aan te raden om eens contact op te nemen met dit bedrijf. Zij kunnen u dan meer informatie geven over wat zij u precies kunnen aanbieden en wat het verschil is met andere zorgverzekeraars die zich niet specifiek op mensen die in de zorg werken, richten. Dit kunt u bijvoorbeeld doen via het telefoonnummer van IZZ.
Sluit uw zorgverzekering af via het telefoonnummer van IZZ
Door contact op te nemen met het telefoonnummer van IZZ heeft u natuurlijk de mogelijkheid om meer vragen te stellen, maar ook om een verzekering af te sluiten wanneer u dat graag wilt. De medewerkers van deze zorgverzekeraar staan u graag te woord en kunnen u meer vertellen over de verzekeringen die zij aanbieden. Via het telefoonnummer van IZZ is het uiteraard ook mogelijk om een persoonlijk advies te krijgen over de verzekering die het beste bij u en uw situatie past. Dit is natuurlijk ook weer anders voor iedereen die in de zorg werkt. De ene dokter is tenslotte de andere niet. Wilt u de snelste manier om het telefoonnummer van IZZ te achterhalen, weten? Wij vertellen het u graag! Het bedrijf NL Contact heeft van alle belangrijke bedrijven in Nederland de contactgegevens en die delen zij natuurlijk graag met u. Het is met deze website nooit meer nodig om het internet af te struinen in de hoop dat u snel het telefoonnummer van IZZ vindt. U kunt op verschillende manieren gebruik maken van de service van NL Contact. Ten eerste kunt u natuurlijk een kijkje nemen op de website van dit bedrijf. Geen tijd of zin om het internet op te gaan? Neem dan contact op met dit bedrijf via het telefoonnummer 0900-0700. Voor slechts € 0,80 per minuut kunnen zij u dan de gegevens van ieder belangrijk bedrijf in Nederland geven. En hier valt het telefoonnummer van IZZ natuurlijk ook onder.
Krijg het telefoonnummer van IZZ gratis via sms
Het is niet alleen mogelijk om de gegevens die u nodig heeft te vinden op de website of om die over de telefoon te krijgen. U kunt deze ook in een sms-bericht ontvangen. Dit maakt het nog makkelijker om contact op te nemen met bijvoorbeeld het telefoonnummer van IZZ. Daarnaast is deze dienst ook nog eens helemaal gratis. Er is dus geen enkele reden om hier geen gebruik van te maken. Als u hier graag meer over wilt weten dan kunt u dit uiteraard vinden op de website van NL Contact. Bekijk dan ook meteen de verschillende categorieën van bedrijven die zij hier hebben en neem contact op
IZZ biedt zorg voor de zorg. Medewerkers in de zorg kunnen van IZZ zorgverzekeringen op maat verwachten. IZZ is van oudsher een stichting, opgericht als collectiviteit van werkgevers en werknemers in de zorg. Deze stichting bestaat sinds 1977 en biedt inmiddels ruim een half miljoen mensen een collectieve zorgverzekering. Omdat de Stichting IZZ opdrachtgever is voor IZZ Zorgverzekeringen is dit een zorgverzekering zonder winstoogmerk. Indien u contact op wilt nemen met IZZ Zorgverzekeringen kunt u zich richten tot de IZZ klantenservice. De klantenservice is bereikbaar via de website www.izz.nl of telefonisch. Let wel, deze zorgverzekeraar biedt alleen zorgverzekeringen aan zorgmedewerkers.

Hoe komt u in contact met IZZ? U kunt contact opnemen met de klantenservice van IZZ als u vragen of opmerkingen heeft over uw bestaande zorgverzekeraar of indien u voornemens bent een zorgverzekering af te sluiten. Via de website heeft de klantenservice van IZZ een aantal antwoorden op veelgestelde vragen gegeven. Tevens kunt u op de website een vraag stellen. De klantenservice van IZZ streef ernaar deze vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden. Indien u geen antwoord kunt vinden op de website dan kunt u op verschillende manieren, afhankelijk van uw vraag, contact opnemen met de IZZ klantenservice. Deze manieren zijn veelal telefonisch. Heeft u bijvoorbeeld vragen over uw gezondheid, dan kunt u op werkdagen to in de avond terecht bij de IZZ Gezondheidslijn, een onderdeel van de klantenservice specifiek gericht op deze vragen. Dit telefoonnummer kost 10 eurocent per minuut. Voor vragen over kraamzorg kunt u eveneens een specifiek telefoonnummer bellen tegen een laag tarief. De telefoonnummers zijn de vinden op de website www.izz.nl. Voor spoedeisende gevallen (IZZ Alarmcentrale) of hulp in het buitenland (IZZ Vakantiedokter) kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week, telefonisch contact opnemen met de IZZ klantenservice.

De klantenservice van IZZ is goed bereikbaar. Voor specifieke vragen kunt u bij specifieke telefonische hulplijnen terecht. Een aantal van deze hulplijnen is zelfs dag en nacht bereikbaar. Daarnaast beschikt de klantenservice van IZZ over een algemeen telefoonnummer door wie u altijd kan worden doorgestuurd naar de juiste afdeling. Het algemene nummer van de klantenservice is ook vanuit het buitenland te bereiken. IZZ Zorgverzekeraar biedt geen direct contact met medewerkers van de klantenservice, alleen telefonisch of via de website. De klantenservice van IZZ streeft ernaar u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, daarom kan het zijn dat uw gesprek met de servicemedewerker wordt opgenomen.

Het klantenservice IZZ telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice IZZ

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice IZZ. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice IZZ, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice IZZ

Hulp nodig met het vinden van klantenservice IZZ?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu