U zocht: klantenservice IrisZorg

Hulp nodig met het vinden van klantenservice IrisZorg?

Bel 035-2046666

klantenservice IrisZorg

Beoordeling:

klantenservice IrisZorg
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Iriszorg Klantenservice
IrisZorg zet zich in voor mensen die grip op hun leven willen behouden of krijgen. Een verslaving en/of probleem op het gebied van wonen, werken en financiën kunnen ertoe leiden dat uw leven anders loopt dan u wenst. IrisZorg is er voor u. De IrisZorg klantenservice biedt trajecten voor wonen, werken en behandelen. U zoekt samen met uw begeleider of behandelaar naar praktische oplossingen. In elk traject wordt aandacht besteed aan een goede dag invulling als werk, scholing of dagbesteding. 

IrisZorg biedt trajecten voor opvang, wonen, werken en verslavingsbehandeling. Ook aandacht voor financiën is een vast onderdeel van onze behandeling en begeleiding. IrisZorg richt zich op:
• Mensen die (tijdelijk) dak- of thuisloos zijn en op mensen die kampen met (dreigende) huisuitzetting.
• Mensen die informatie, advies of hulp willen hebben op het gebied van verslaving aan alcohol, drugs, internet, gamen of gokken.
• Mensen die én kampen met een verslaving én problemen hebben op het gebied van wonen.

U vindt de IrisZorg klantenservice onder andere in de volgende regio’s: Arnhem, Apeldoorn / Beekbergen, Deventer, Achterhoek / Doetinchem, Veluwevallei / Ede, Noordwest Veluwe / Nunspeet, Harderwijk, Lelystad, Nijmegen, Rivierenland / Tiel, Zaltbommel, Geldermalsen en Culemborg. Het aanbod van IrisZorg omvat vroeg signalering in de wijk, verslavingsbehandeling: ambulant en klinisch, crisisopvang, dag- en nachtopvang, woonbegeleiding, werk- en dagactiviteiten, reclassering, forensische zorg, preventie en onderzoek. De website biedt uitkomst als u hulp nodig hebt bij wonen, opvang, verslaving etc.
Wilt u meer informatie over IrisZorg? Via de website kunt u een factsheet downloaden. Wilt u meer informatie, advies of wilt u zich aanmelden? Bel of mail dan de IrisZorg klantenservice. De organisatie is 24 uur per dag bereikbaar via de volgende contactgegevens. Via telefoon kunt u bellen naar 088-606 1600. Ook kunt u mailen naar info@iriszorg.nl.

Ook zijn er aanmeldformulieren voor verslavingsbehandeling en wonen. Meer informatie over een locatie, het hoofkantoor en voor journalisten is op de website beschikbaar. Als u hulp wil bij verslaving, meer informatie wenst, advies wil vragen of als u zich wil aanmelden voor een behandeling, dan biedt de IrisZorg klantenservice uitkomst. U kunt meteen starten, want ook bij u in de buurt heeft IrisZorg een Polikliniek waar u kunt starten met een behandeling. Het eerste gesprek vindt gewoonlijk plaats binnen twee weken. Er zijn Poliklinieken in Arnhem, Barneveld, Culemborg, Doetinchem, Ede, Gennep, Groenlo, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zaltbommel en Zevenaar.
U kunt u telefonisch of per e-mail aanmelden, maar u kunt ook het digitale formulier invullen. Bel tijdens kantooruren het algemene nummer: 088-606 1600 of vul het digitale aanmeldformulier in om contact op te nemen met de Iriszorg klantenservice.

Speciaal voor jongeren heeft IrisZorg Preventie een aantal bijeenkomsten en trainingen ontwikkeld. Het aanbod vindt u op de website. Wilt u meer informatie? Neem contact op met IrisZorg Preventie, telefoon 088-606 2605, of preventie@iriszorg.nl.
Werkt u in het onderwijs, jongerenwerk of binnen zorg en hulpverlening? Op de website vindt u het aanbod van IrisZorg Preventie. Bent u werkzaam in het bedrijfsleven? Neem dan contact op met de IrisAcademie. Bij de IrisAcademie kunt u terecht voor trainingen, advies en coachingstrajecten. Neem voor meer informatie contact op met Paul Wilms van de IrisAcademie, telefoon 06-316 414 65 of 088-606 2605 of p.wilms@iriszorg.nl.

Het klantenservice IrisZorg telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice IrisZorg

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice IrisZorg. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice IrisZorg, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

IrisZorg

IrisZorg is rechtstreeks te bereiken via één centraal telefoonnummer: 088-606 1600.

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice IrisZorg

Hulp nodig met het vinden van klantenservice IrisZorg?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu