U zocht: klantenservice Intertoys

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Intertoys?

Bel 035-2046666

klantenservice Intertoys

Beoordeling:

klantenservice Intertoys
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Intertoys is een Nederlandse speelgoedketen met vestigingen in zowel Nederland als België en Duitsland. De keten werd opgericht in 1976 door inkooporganisatie Hobo Faam. Zelfstandige speelgoedwinkeliers kochten hier altijd hun speelgoed in, maar kwamen toen op het idee om een gezamenlijke speelgoedketen op te richten. In 1979 waren er al 50 winkels aangesloten bij de keten en kregen alle winkels ook dezelfde naam en hetzelfde logo. Voorheen hanteerden de winkels namelijk nog hun eigen naam naast het Intertoys-logo. Vijf jaar later opende de eerste zelfstandige Intertoys winkel, hierna groeide het aantal winkels gestaag. In 1996 en 2005 werden de eerste winkels in respectievelijk Duitsland en België geopend. Anno 2015 heeft Intertoys 265 winkels in Nederland, 29 in Duitsland en 11 in België. Pas in 1987 deed het olifantje Toy Toy zijn intrede in de merkvoering van Intertoys.
Het assortiment van Intertoys bestaat met name uit speelgoed en (bord)spellen voor jong en oud. Daarnaast heeft de keten ook een ruim aanbod in games, DVD’s en bijoux. Een belangrijk kenmerk van Intertoys is het zogenaamde Speelboek. Dit is de bekende dikke catalogus dat elk jaar in de Sinterklaasperiode wordt uitgegeven, waarin vele kinderen op zoek gaan naar cadeautjes voor op hun verlanglijstje aan Sint en Piet.
Naast haar vele filialen heeft Intertoys ook een eigen webshop waarin zij haar gehele assortiment aanbiedt. Wanneer u uw bestelling op een werkdag vóór 21.30 plaatst, wordt deze de volgende dag bij u afgeleverd. Bij bestellingen van boven de €20 is dit geheel kosteloos.
Tenslotte heeft Intertoys meermaals de ING Retail Jaarprijs voor Beste Winkel Speelgoed in de wacht weten te slepen, en werd zij tevens in 2014 winnaar in de categorie Speelgoed op de Webshop Awards.
De klantenservice van Intertoys van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Voor vragen met betrekking tot de webshop kunt u bellen naar telefoonnummer 0180 – 330770, voor vragen betreffende Intertoys filialen of producten kunt u bellen met de Consumentendesk via telefoonnummer 0180 – 333526. In het geval dat u digitaal met de klantenservice van Intertoys contact wenst op te nemen, kunt u een e-mailbericht sturen naar webshop@intertoys.nl voor vragen die betrekking hebben op de webshop, of naar i-mail@intertoys.nl voor algemene vragen. Tevens kunt u uw vragen via de sociale media stellen, de klantenservice van Intertoys is actief op zowel Facebook als Twitter. Indien u Intertoys per post wenst te contacteren, kunt u uw brief adresseren aan Intertoys Holland B.V., Handelsweg 15, Postbus 29, 2740 AA Waddinxveen.
Het hoofdkantoor van Intertoys is gevestigd op Handelsweg 15, 2742 RD Waddinxveen.

Het klantenservice Intertoys telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Intertoys

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Intertoys. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Intertoys, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Intertoys

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Intertoys?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu