U zocht: klantenservice Interpolis

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Interpolis?

Bel 035-2046666

klantenservice Interpolis

Beoordeling:

klantenservice Interpolis
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Interpolis klantenservice

Ben je op zoek naar een handig overzicht van talloze bedrijven, services en organisaties die noodzakelijk zijn in het hedendaags leven? Telemedia biedt relevante gegevens van organisaties in de wereld van verzekeringen, banken, administratie en financiën, en de gezondheid. Op de homepagina van Telemedia, de link is NL-contact.nl, vind je een handig overzicht. Alle services zijn goed georganiseerd per thema. Elk thema beschikt over een subcategorie waardoor er voor elk persoon met elke noodzaak of vraag een oplossing geboden wordt. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar de juiste beveiliging? Naar elektronica en accessoires of naar verzekeringen en adviesbureaus? Dit is slechts een greep uit de categorieën die Telemedia aanbiedt. Laten we een voorbeeld nemen: je bent op zoek naar het telefoonnummer van Interpolis. Je hebt twee mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld zoeken op naam van het bedrijf of je zoekt per categorie, of beter gezegd per service. Indien je op zoek bent naar de juiste verzekering, voor zowel particulieren of voor de zakelijke markt, klikt je vervolgens op het thema verzekeringen. Telemedia verschaft direct een relevante selectie uit de Nederlandse aanbieders van deze service. Zo kan het zijn dat je op zoek bent naar het telefoonnummer van Interpolis. Interpolis staat in de categorie ‘verzekeringen’ vermeld. Op de pagina van Interpolis op de website Telemedia wordt direct een helder overzicht gegeven van de meest essentiële informatie van de verzekering. Ook het telefoonnummer van Interpolis is direct zichtbaar. Zo is de slogan van Interpolis niet voor niets ‘Interpolis, glashelder’.  Deze missie is niet alleen merkbaar op de website van Interpolis, maar ook Telemedia lijkt dit doel na te streven. De contactgegevens zijn helder aangegeven met iconen. Zo hoef je geen moeite te doen om tussen de kleine lettertjes het telefoonnummer van Interpolis bijvoorbeeld te vinden. Bovenaan de pagina vind je direct het telefoonnummer van Interpolis: 0900-0700. Het is wel belangrijk dat je even goed leest wat de kosten zijn. Zo zijn de kosten voor het telefonnummer van Interpolis bijvoorbeeld 80 cent per minuut. 
Telefoonnummer van Interpolis
Voordat je meteen naar de telefoon grijpt om het telefoonnummer van Interpolis meteen te draaien, kun je beter eerst een kijkje nemen op de website van Interpolis. Het ontwerp van de website van Interpolis is ook een groot plezier voor de bezoeker. De manier waarop deze website is ingedeeld is zeldzaam overzichtelijk. Het navigeren door de website van Interpolis wordt vergemakkelijkt door weinig tekst en het gebruik van veel beelden en symbolen. Voor elk thema hebben ze een innovatieve illustratie gebruikt. Op deze manier hoef je de teksten al bijna niet te lezen. De beelden en symbolen spreken voor zich. Dit is een efficiënte manier van hoe tegenwoordig websites ingedeeld zijn. Zo heb je bijvoorbeeld voor de volgende onderdelen eenvoudige buttons:

Aansprakelijkheid
Glastuinbouw
Landbouw
Arbeidsongeschiktheid
Cybercrime
Personeel
Inbraak en diefstal

Zo kun je bijvoorbeeld op zoek zijn naar informatie over aansprakelijkheidsverzekeringen. Het telefoonnummer van Interpolis is bijna overbodig door de hoeveelheid aan informatie ter beschikking is op de website.
Waarom een aansprakelijkheidsverzekering?
Wanneer is het handig om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten? In het geval dat je een adviserend beroep hebt en een verkeerd advies geeft, een ongeval plaatsvindt met een van je medewerkers, schade tijdens werktijd ontstaat en nog vele andere redenen. Het kan ook zijn dat je producten maakt die onverhoopt een fout bevatten. Dit zou een gevaar op kunnen leveren voor de klant. Ook hier is een aansprakelijkheidsverzekering voor nodig. Dit soort achtergrondinformatie om alvast een eerste inschatting te maken vind je op de website van Interpolis en hiervoor heb je het telefoonnummer van Interpolis dus niet nodig.
Interpolis is een grote verzekeraar in Nederland. Interpolis is onderdeel van Achmea. Naast Interpolis horen ook Centraal Beheer Achmea, FBTO en het Zilveren Kruis Achmea bij deze grotere organisatie. Het hoofdkantoor van Achmea is gevestigd in Zeist. Er zijn daarnaast internationale ondernemingen in tien verschillende Europese landen. Bij Interpolis is het mogelijk verschillende verzekeringen af te sluiten. Zo is er een groot aanbod van schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en levensverzekeringen. De klanten van Interpolis zijn zowel particulieren als bedrijven.
Interpolis is niet alleen verzekeraar, ook probeert deze organisatie de klanten zich van de risico’s die schade op kunnen leveren bewust te maken. Interpolis heeft daarom verschillende preventieoplossingen bedacht. Hierin is Interpolis uniek. Zo heeft de verzekeraar de online preventiewinkel bedacht. Hier worden verschillende diensten en preventiemiddelen aangeboden. Op die manier kan schade voorkomen worden. Mocht er echter toch schade veroorzaakt zijn, kan de klant terugvallen op de verzekering.
De klantenservice van Interpolis is te bereiken op het nummer 013-5801234. Dit telefoonnummer is te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur. Op dit nummer bereikt u de Schademeldcentrale. U kunt hier doorverbonden worden met de Schademeldcentrale of met de Rechtsbijstandsexperts. De afdeling Rechtsbijstand is echter niet op zaterdag te bereiken, maar alleen op maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 18:00 uur. De wachttijd van het telefoonnummer is korter dan 5 minuten. U betaalt het lokale tarief.
Mocht u een vraag hebben over een verzekering, kunt u het beste contact opnemen met de Rabobank. Op de website van Interpolis wordt doorverwezen naar de website van de Rabobank, waar u het dichtstbijzijnde filiaal op de website op kunt zoeken. Voor de zorgverzekering kunt u Interpolis zelf echter raadplegen op het nummer 013-4622025.
Daarnaast is het mogelijk een contactformulier in te vullen. Op die manier neemt Interpolis zelf contact met u op. Indien u van deze mogelijkheid gebruik maakt, moet u een aantal gegevens invullen op de website. U kunt kiezen of u per e-mail of per telefoon benaderd wilt worden. Ook kunt u op het formulier alvast u vraag stellen.
Mocht u een vraag hebben over een bepaald onderwerp kunt u op de website van Interpolis kijken. Daar zijn verschillende onderwerpen, waar u vervolgens uit kunt kiezen. Ook bestaat er een zoekfunctie op de website, waardoor u wellicht snel een antwoord kan vinden op uw vraag.
Als u een vraag heeft over uw reis- of zorgverzekering bestaat tevens de mogelijkheid om contact op te nemen met Interpolis via Whatsapp. U kunt voor vragen over de zorgverzekering het nummer 0622271629 toevoegen aan uw telefoon en hier vervolgens een Whatsapp bericht aan sturen. Voor vragen over uw reisverzekering kunt u het nummer 061333333557 bereiken. Deze nummers zijn bereikbaar via Whatsapp van maandag tot en met donderdag van 08.30 uur tot 16.30 uur.
Daarnaast is het mogelijk om contact op te nemen met Interpolis via sociale media. Interpolis is actief op Facebook en op Twitter.
Een klacht indienen kan ook bij Interpolis. U kunt uw klacht per brief versturen naar Interpolis, afdeling Klachtenservice, Postbus 90106, 5000 LA Tilburg. Indien u een klacht heeft over uw pensioen, bestaat er een speciaal vraag- en klachtformulier. Dit kunt u vinden op de website van Interpolis. Mocht u een zorgklacht hebben, kunt u het Interpolis Klachtenformulier gebruiken. Ook kunt u contact opnemen met de klantenservice via het nummer 013-4622025. Ook kunt u een zorgklacht indienen per post. Uw brief kunt u richten aan Interpolis Zorgactief, Centrale Klachten coördinatie, Antwoordnummer 2241, 8000 VB Zwolle.

Het klantenservice Interpolis telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Interpolis

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Interpolis. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Interpolis, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Interpolis

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Interpolis?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu