U zocht: klantenservice Inholland

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Inholland?

Bel 035-2046666

klantenservice Inholland

Beoordeling:

klantenservice Inholland
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Hogeschool InHolland is een hogeschool in Nederland. InHolland is ontstaan door fusies van instellingen voor hoger beroepsonderwijs die voornamelijk gevestigd waren in de Randstad. Het huidige InHolland heeft locaties in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam. Delft, Den Haag, Diemen, Dordrecht, Haarlem en Rotterdam. Hogeschool Inholland biedt 80 bachelor opleidingen aan op alle vakgebieden: van gezondheidszorg tot economie, van techniek tot onderwijs. Een aantal van deze opleidingen zijn ook in deeltijd te volgen, ook kunt u bij sommige opleidingen in februari instromen. Op de website vindt u voor welke opleidingen een numerus fixus geldt en welke opleidingen online te volgen zijn of via een versnelde vwo-route. Naast de bachelor opleidingen heeft Inholland zes Associate-degreeprogramma’s, zeven masteropleidingen en twee universitaire Pabo’s (Academische Lerarenopleiding Basisonderwijs) in huis.
Hogeschool Inholland is een onderwijsinstelling met circa 32.000 studenten, 26 lectoraten, meer dan 110 nationaliteiten en circa 2200 medewerkers. Als u gaat studeren bij InHolland krijgt u te maken met de Studiekeuzecheck. Dit is een onderdeel van uw aanmelding bij een opleiding. De studiekeuzecheck zorgt ervoor dat u meer kennis hebt van de studie voordat u begint met studeren, zodat de kans kleiner is dat er een verkeerde keuze wordt gemaakt.
Als u algemene vragen heeft over InHolland kunt u bellen naar het telefoonnummer 0900 – 46 465 52 63. Vragen met betrekking tot een specifieke opleiding van een van de Inholland locaties kunnen ook rechtstreeks per e-mail aan de medewerkers van het Studie-informatiepunt worden gesteld. Het e-mailadres is info@Inholland.nl. Als u vragen heeft over aanmelden, een opleiding of uw studiekeuze kunt u contact opnemen met de Centrale Studentenadministratie (CSA), het Studie-informatiepunt of een adviseurs van het Studiekeuze Adviescentrum.
Als u een vraag heeft kunt u het beste eerst kijken bij meest gestelde vragen op de website, als u vraag hier niet bij staat kunt u contact op nemen met het CSA. U kunt contact opnemen met het CSA door te bellen naar het telefoonnummer 0900 – 464 65 52 63 of een email te sturen naar csa@inholland.nl. Als u vragen heeft over InHolland kunt u deze ook stellen op een van de social media kanalen zoals Facebook of Twiter. Als u klachten heeft over Inholland kunt u het klachtenformulier op de website invullen, er wordt dan samen met u gekeken naar een oplossing. Op de website vindt u alle adresgegevens, contactgegevens van alle medewerkers van InHolland. Tevens vindt u hier de openingstijden en adresgegevens van alle locaties van InHolland.

Het klantenservice Inholland telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Inholland

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Inholland. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Inholland, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Inholland

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Inholland?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu