U zocht: klantenservice IKEA

Hulp nodig met het vinden van klantenservice IKEA?

Bel 035-2046666

klantenservice IKEA

Beoordeling:

klantenservice IKEA
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Bjorn, Elmer, Hektar en Billsta. Geen vreemde namen, maar allemaal meubels van de internationaal bekende IKEA. De meubelgigant, die gekenmerkt wordt door haar sobere blauw/gele gebouwen, heeft vestigingen over de hele wereld. IKEA is een concern van Zweedse afkomst, vandaar de nauwelijks uitspreekbare namen van de meubels, maar heeft Zweden al lang verlaten en is tegenwoordig in ruim 37 landen te vinden. In Nederland opende de eerste IKEA in 1978 haar deuren. Het was direct een groot succes, en dat is het nog steeds. De meubels en andere interieur- en decoratiespullen hebben een kenmerkend en simplistisch uiterlijk. IKEA verkoopt functionele woonartikelen en een onderdeel van het concept is de mechanische verkoop, dat wil zeggen dat de klant zelf zijn eigen spullen uit het magazijn kan halen en thuis in elkaar moet zetten aan de hand van een gebruiksaanwijzing. Tegenwoordig beschikt IKEA ook over een webshopwinkel. U kunt gemakkelijk artikelen bestellen via internet die thuis bij u worden afgeleverd. Uiteraard, zoals bij bijna alle IKEA artikelen, dient u de meubels nog wel zelf in elkaar te schroeven.

In Nederland staan twaalf kenmerkende industriële blauw/gele vestigingen van IKEA. Al deze vestigingen hebben klantenservice. In de winkel staat goed aangegeven hoe u daar kunt komen. Tevens bieden de winkelmedewerkers van IKEA u service door u te voorzien van informatie en hulp bij de opgestelde artikelen. Overigens zijn de vestigingen van de IKEA bijna elke dag open. Alle vestigingen zijn doordeweeks tot 21.00, elke zaterdag tot 20.00 of 21.00 en elke zondag tot 17.00 of 18.00 geopend. Ook tijdens de koopzondagen doet de IKEA vrolijk mee!

Heb je een vraag aan IKEA en ben je niet in de buurt van een vestiging? Dan kan je de online klantenservice van IKEA benaderen: “Anna”. Bij Anna kunt u online uw vraag kwijt over de diensten en producten van IKEA en zij, of beter gezegd één van medewerkers, zal zo snel mogelijk antwoord geven op deze vraag. “Anna” kan je ook doorsturen naar de online chatservice als je vraag nog niet naar voldoening is beantwoord. Daarnaast kan je op de website antwoorden op veelgestelde vragen vinden. De veelgestelde vragen zijn opgedeeld in verschillende categorieën. Tot slot is de IKEA Klantenservice ook telefonisch bereikbaar. Particulieren kunnen (voor dringende vragen) de klantenservice van IKEA bereiken via de Informatielijn. Dit kost u 15 eurocent per minuut. Deze dienst is op zondag niet bereikbaar. Zakelijke klanten kunnen contact opnemen met het zakelijke telefoonnummer van de IKEA Klantenservice.

Het klantenservice IKEA telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice IKEA

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice IKEA. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice IKEA, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

C.Smits

Vandaag ben ik in Ikea duiven geweest heb mijn besteling gedaan en zou 20% korting kunnen krijgen maar heb die mail niet ontvangen heb mijn mail adres wel aan jullie doorgegeven mijn mail adres is c.smits12@upcmail.nl mijn klant nr is 6275980153014537412 zou graag de aanbiedings mail ontvangen .Groet c.Smits

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice IKEA

Hulp nodig met het vinden van klantenservice IKEA?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu