U zocht: klantenservice ICS Cards

Hulp nodig met het vinden van klantenservice ICS Cards?

Bel 035-2046666

klantenservice ICS Cards

Beoordeling:

klantenservice ICS Cards
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Het hebben van een betaalmiddel dat u makkelijk en snel kunt gebruiken, is natuurlijk wel zo handig. Het is in Nederland heel normaal om een pinpas te hebben bij een aansluitende bankrekening, maar, zeker wanneer u vaak naar het buitenland gaat, het hebben van een creditcard kan toch ook zo zijn voordelen hebben. Echter, niet alle soorten creditcards kunnen overal ter wereld gebruikt worden. Daarom is het dus een verstandige keuze om u hier goed in te verdiepen. Wilt u een kaart hebben die u toegang geeft tot de meeste winkels in uiteenlopende landen? Dan gaat u voor de VISA card van ICS Cards. ICS staat voor International Card Services en u kunt de verschillende betaalkaarten die u via hen kunt krijgen dus overal ter wereld gebruiken.

World Card
World Card Gold
World Card Platinum

Dit is een kleine greep uit de selectie van kaarten die u bij ICS Cards vindt. Wilt u meer informatie hierover? Dan kunt u op de website kijken, maar voor een nog persoonlijker advies neemt u direct contact op met het telefoonnummer van ICS Cards. Het juiste telefoonnummer van ICS Cards dat u nodig heeft, vindt u via NL Contact. De snelste manier om dit te doen is door contact op te nemen met 0900-0700. U krijgt dan een van de medewerkers van NL Contact aan de lijn. Voor slechts € 0,80 per minuut zullen zij ervoor zorgen dat u wordt doorverbonden met het bedrijf dat u nodig heeft.
Meer weten over de betaalkaarten via het telefoonnummer van ICS Cards
Met het telefoonnummer van ICS Cards bij de hand is het een fluitje van een cent om meer informatie te krijgen over de verschillende soorten kaarten. Wist u bijvoorbeeld dat met de World Card uw aankopen automatisch voor 180 dagen verzekerd zijn? Bij dit bedrijf staat uw veiligheid en dat van uw aankopen voorop. Met de Gold en Platinum World Card zijn uw aankopen zelfs 365 dagen verzekerd. Als er in dit jaar iets met het product gebeurt, dan bent u dus volledig verzekerd. Veel mensen vinden dit een erg prettig idee en vinden dit een fijne bijkomstigheid. Het is natuurlijk ook niet verkeerd dat de kaarten wereldwijd geaccepteerd worden. U kunt zonder extra stappen gewoon afreizen naar het buitenland en hier betalingen doen. Met een gewone pinpas is dat lang niet altijd mogelijk en dat kan tot vervelende situaties leiden. Door met het telefoonnummer van ICS Cards te bellen en uw kaart te bestellen, hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken.
Krijg het telefoonnummer van ICS Cards direct
Wilt u graag een van de betaalkaarten bestellen, heeft u misschien een vraag of heeft u al een kaart en wilt u meer informatie? Dan is het wel zo handig om het telefoonnummer van ICS Cards te hebben. Bij NL Contact kunnen ze u hier zo van voorzien. Heeft u geen tijd om het op de website op te zoeken? Dan kunt u eenvoudig telefonisch contact opnemen. Zij kunnen u dan ook doorverbinden met het telefoonnummer van ICS Cards. Zo is het nog makkelijker en sneller om in contact te komen met dit bedrijf. Wilt u het telefoonnummer ook op een later moment gebruiken? Dan is het ook mogelijk om dit gratis via een sms aan u te sturen. Zo heeft u altijd het juiste nummer bij de hand. Het is wel zo fijn als dit soort zaken eenvoudig en efficiënt verlopen. Ze helpen u graag bij NL Contact. In hun database vindt u uiteenlopende telefoonnummers van de belangrijke bedrijven in Nederland.
International Card Services B.V. (ICS) is een Nederlandse creditcard uitgever. ICS is de grootste uitgever in Nederland van de Visa creditcards. ICS geeft ook MasterCard uit.

Het klantenservice ICS Cards telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice ICS Cards

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice ICS Cards. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice ICS Cards, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

W. Balke

Na twijfel over een paar transacties waarbij mijn creditcardgegevens zijn gebruikt ben ik direct gebeld. Een paar jaar geleden is dat ook gebeurd na een poging tot misbruik met de kaart van mijn vrouw. Dit is dus de tweede keer dat ICS zo alert reageert. Goed bezig!

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice ICS Cards

Hulp nodig met het vinden van klantenservice ICS Cards?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu