U zocht: klantenservice IB Groep

Hulp nodig met het vinden van klantenservice IB Groep?

Bel 035-2046666

klantenservice IB Groep

Beoordeling:

klantenservice IB Groep
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

IB Groep Klantenservice
De IB Groep is de oude benaming voor wat tegenwoordig de Dienst Uitvoering Onderwijs heet. Deze organisatie wordt ook wel de baten- en lastendienst genoemd en is actief bij het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. IB Groep staat voor Informatie Beheer groep en is een agentschap dat verschillende onderwijswetten- en regelingen uitvoert. Daarnaast zorgt de IB Groep er ook voor dat de gemeenten bij het uitvoeren van de Wet inburgering ondersteund worden. Dit wordt in opdracht van het ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer gedaan. Natuurlijk zit er aan de IB Groep ook een klantenservice verbonden, die gebeld kan worden als er vragen, klachten of opmerkingen zijn.
De Taken
De IB Groep, dat nu de Dienst Uitvoering Onderwijs heet, voert een aantal belangrijke taken uit. Als misschien wel belangrijkste taal kan het verstrekken van studiefinanciering genoemd worden, alsmede tegemoetkomingen, een lerarenbeurs, leningen en vergoedingen. Ook het bekostigen van onderwijsinstellingen, het onderhouden van Basis Registratie Instellingen register en het bekostigen van onderwijsinstellingen behoort tot de taken van de IB Groep. Verder houden zij zich bezig met het innen van lesgelden en studieschulden, maar ook beheren zij het verzuimloket en erkennen en legaliseren zij diploma’s die beheerd worden bij de Diplomabank. Bovendien organiseert de IB Groep staats- en inburgeringsexamens en verrijken zij onderwijsgegevens en informatieproducten. IB Groep voert ook de logistieke werkzaamheden voor het centraal examen in het voortgezet onderwijs uit en verzorgt het proces van aanmelding, selectie en plaatsing voor lotingstudies in het hoger onderwijs. Ook verzamelen en beheren zijn de onderwijsgegevens van diverse registers en beheren zij het register met de instellingen die de ‘Gedragscode Internationale Studente in het Nederlandse Hoger Onderwijs’ heeft getekend. Verder fungeert de IB Groep als Nationaal Europass Centrum in Nederland en beheren zij informatiesysteem in het kader van de Wet inburgering. Voor alle vragen over de bovengenoemde taken is de IB Groep Klantenservice telefonisch bereikbaar.
IB Groep Klantenservice
Het hoofdkantoor van de IB Groep, nu DUO genoemd, zit gevestigd in Groningen. Ook bestaat er een vestiging in Zoetermeer. Verder bestaan er veertien servicekantoren die verspreid zijn over het hele land. Bij deze kantoren kunnen klanten terecht met vragen over alle bovengenoemde taken die de IB Groep uitvoert. De klanten van de IB Groep zijn dan ook voornamelijk scholieren, hun ouders, studenten, terug betalers, leraren, inburgeraars en onderwijsinstellingen in het primair-, voortgezet-, middelbaar- en hoger onderwijs. De IB Groep Klantenservice is telefonisch bereikbaar voor vragen, opmerkingen of klachten. Een medewerker zal daar voor u klaar staan om u zo goed mogelijk te woord te staan.

Het klantenservice IB Groep telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice IB Groep

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice IB Groep. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice IB Groep, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice IB Groep

Hulp nodig met het vinden van klantenservice IB Groep?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu