U zocht: klantenservice IAK

Hulp nodig met het vinden van klantenservice IAK?

Bel 035-2046666

klantenservice IAK

Beoordeling:

klantenservice IAK
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

U kent het misschien wel, u belt met een bedrijf en u staat er lang in de wacht. U wordt van het kastje naar de muur gestuurd en als u per ongeluk een verkeerd getal intypt dan komt u bij de verkeerde afdeling uit zodat u weer van voren af aan moet beginnen. Wij van nl-contact.nl weten als geen ander dat dit enorme frustraties kan opleveren en hebben besloten hier iets aan te doen. We hebben een speciaal nummer in het leven geroepen voor slechts 80 cent per minuut. Overigens zult u ons niet langer dan een minuut nodig hebben want onze service zal u direct doorverbinden met de klantenservice van het bedrijf dat u graag wilt spreken. Zo hebt u niet langer het telefoonnummer van IAK nodig. Het telefoonnummer van IAK laat u in de toekomst links liggen door gebruik te maken van onze handige service. Klinkt u dat als muziek in de oren? Slaat u dan dit nummer alvast op in uw smartphone. We zijn bereikbaar tijdens kantooruren maar wist u dat u ook gegevens kunt opvragen via de SMS? Dan betaalt u er helemaal niets voor. Omdat deze service geheel geautomatiseerd is kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week het telefoonnummer van IAK opvragen.
Het telefoonnummer van IAK hebt u niet langer nodig
U hebt aldus de keuze uit:

Het opvragen van het telefoonnummer van IAK als u liever zelf even belt,
Maar u kunt zich tevens laten doorverbinden via onze centrale,
En als u het telefoonnummer van IAK informatie liever per SMS ontvangt dan is dat zeker een goede optie.

Waarom hebt u het telefoonnummer van IAK eigenlijk nodig? Het IAK is een verzekeraar opgericht in 1928 door Philips. Het is dientengevolge een dochteronderneming van Philips en staat voor: Industrieel Assurantie Kantoor. Misschien bent u werkzaam bij Philips. Dan is de kans groot dat u te maken krijgt met IAK want dit bedrijf is dan uw Arbo-organisatie. Dat betekent dat ze zorg dragen over uw ziekte-uitkering of over uw uitkering als uw contract tot een einde is gekomen. Ook regelt IAK de collectieve verzekeringen voor alle in Nederland werkende Philips-medewerkers. Via een omweggetje maakt IAK overigens tegenwoordig deel uit van de overkoepelende organisatie Aegon, maar werken ze nog altijd nauw samen met Philips. U hebt waarschijnlijk als werknemer weleens vragen aan deze dienst. Dan kunt u vanaf nu snel het telefoonnummer van IAK vinden en gebruiken. Het kan zo zijn dat u graag direct doorverbonden wilt worden omdat u er klaar mee bent om op andere manieren te zoeken naar het telefoonnummer van IAK. We geven u groot gelijk. Zo heeft het bedrijf meerdere vestigingen en vindt u op hun website diverse nummers. Als u daarom door de bomen het bos niet meer ziet raden we het u aan om u door onze klantenservice te laten doorverbinden. Wij weten precies welke afdeling u nodig hebt.
U wilt natuurlijk zo snel mogelijk helderheid over uw verzekeringen
We zijn erg benieuwd naar uw ervaringen met de klantenservice van IAK. U kunt daarom onderaan de pagina over dit bedrijf een korte recensie schrijven. Vertel of u goed bent geholpen en of uw vragen beantwoord zijn. U kunt tevens een zogenaamde rating geven van 1 tot en met 5 sterren. U helpt daar toekomstige bellers natuurlijk enorm mee want zij weten dan of het in de eerste plaats nuttig is om met dit bedrijf te bellen, en in de tweede plaats wat ze qua service van IAK mogen verwachten. Hebt u nog vragen aan ons? Vul dan het online contactformulier in.
Het IAK (Industrieel Assurantie Kantoor) was een dochteronderneming van Philips die in 1928 is opgericht en gevestigd was in Eindhoven.

Het klantenservice IAK telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice IAK

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice IAK. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice IAK, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice IAK

Hulp nodig met het vinden van klantenservice IAK?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu