U zocht: klantenservice IAB

Hulp nodig met het vinden van klantenservice IAB?

Bel 035-2046666

klantenservice IAB

Beoordeling:

klantenservice IAB
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

IAB Klantenservice

Het IAB, oftewel het Interactive Advertising Bureau, leidt de markt op aan de hand van handboeken, whitepapers, case studies en executive sessions. Het bedrijf bestaat sinds 1996 enwerd opgericht in New York City. Het bedrijf representeert meer dan 27 landen in Europa met meer dan 5500 bedrijven. IAB Nederland reguleert en verdedigt de belangen van de sector via standaarden, richtlijnen en gedragscodes en streeft ernaar om haar leden samen te brengen en verschillende stakeholders binnen het digitale domein met elkaar in contact te brengen. Om dit te kunnen bereiken, hecht de IAB dan ook veel waarde aan de IAB klantenservice.

De IAB klantenservice zegt dan ook dat u vooral niet moet aarzelen om contact met hen op te nemen. Ze staan de klant graag te woord om bij eventuele problemen de klant uit de brand te kunnen helpen. Op de website kunt u lid worden en u abonneren op de nieuwsbrief, maar ook de contactinformatie van de IAB klantenservice vinden voor al uw vragen en problemen omtrent hun diensten.

Naast de normale wegen die we gewend zijn, kunt u uw vraag 24 uur per dag en 7 dagen per week aan de Web Crew stellen op de IAB Facebook. Deze manier van IAB klantenservice is niet alleen op Facebook te gebruiken, maar ook op Twitter: u kunt IAB bereiken via @IABNederland. Als de medewerkers hiervan zo druk zijn dat ze ook hier geen antwoord op uw vragen kunnen geven, kunt u ook nog terecht op linkedIN, vimeo of slideshare.

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een e-mail te sturen naar de IAB Nederland klantenservice. Dit doet u door een mailtje te sturen naar info@iab.nl. Ook als u een urgent probleem heeft waar u meteen een antwoord op behoeft, kunt u telefonisch contact op nemen met de IAB Nederland klantenservice. U kunt bellen naar het nummer 085 – 401 08 02.

Tenslotte kunt u ook altijd een brief sturen naar de IAB klantenservice, of, als u meteen een antwoord wilt en u bent in de buurt, kunt u ook langsgaan bij het hoofdkantoor. Deze vindt u op de Haarlemmerweg 219 D, 1051 LG, Amsterdam. De medewerkers staan u graag te woord en als u uw probleem aan hen uitlegt, helpen ze u naar alle behoeven.

Het klantenservice IAB telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice IAB

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice IAB. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice IAB, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice IAB

Hulp nodig met het vinden van klantenservice IAB?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu