U zocht: klantenservice HVC

Hulp nodig met het vinden van klantenservice HVC?

Bel 035-2046666

klantenservice HVC

Beoordeling:

klantenservice HVC
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Het Herbert Vissers College, afgekort HVC, is een middelbare scholengemeenschap in Nieuw-Vennep. Het is een christelijke scholengemeenschap in de provincie Noord-Holland voor gymnasium, atheneum, havo, mavo en vmbo. Het vmbo is onderverdeeld in de vmbo basisberoepsopleiding, vmbo theoretische leerweg en vmbo Kader beroepsgerichte leerweg. Op het vwo wordt de Cambridge Course aangeboden, daarnaast zijn er talentklassen en er is een speciale regeling mogelijk voor leerlingen die aan topsport doen. Voor deze leerlingen heeft het HVC een topsportbeleid ontwikkeld waarmee school en sport goed te combineren is.
De talentklassen zijn er om alle leerlingen een kans te geven om hun talenten te ontwikkelen. De leerlingen kiezen zelf een ‘talentvak’ en gaan hier vervolgens onder begeleiding mee aan de slag. De oorsprong van het HVC ligt in 1961. In 1961 werd in Nieuw-Vennep een christelijke ULO gesticht. Een van de oprichters was Herbert Vissers. De christelijke ULO was een voorloper van het HVC. De missie van HVC is om iedere leerlingen te vormen en zijn of haar talent te laten ontwikkelen, zodat deze, als wereldburger van morgen, het verschil zal maken voor zowel de eigen leefomgeving als de wijde wereld. Om dit te bereiken geeft het HVC de leerlingen vier waarden mee: aandacht, vertrouwen, verantwoordelijkheid en het motto; Wij maken het verschil!
Het HVC is een christelijke school. In allerlei situaties en lessen kunnen levensbeschouwelijke aspecten ter sprake komen, bij activiteiten zoals de dagopeningen, lessen godsdienst en de kerst- en paasvieringen wordt er extra bij stil gestaan. Hoewel het HVC een christelijke school is zijn leerlingen met alle culturele achtergronden en geloven welkom. Hierbij is het belangrijk dat leerlingen en ook docenten elkaars mening respecteren.
Als u algemene vragen heeft over het HVC kunt u bellen naar het algemene nummer voor de sectoren mavo, havo en vwo. Het telefoonnummer dat u hiervoor kunt gebruiken is 0252-661566 en is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 16:30. Voor de sector vmbo bk bovenbouw en vmbo k onderbouw is het algemene telefoonnummer 0252-661599, dit telefoonnummer is dagelijks te bereiken van 8:00 tot 16:30. Als u vragen heeft over het HVC of meer informatie wilt over de school kunt u ook in contact komen met het HVC door een email te sturen naar het e-mailadres info@hvc.nl. Andere telefoonnummers, zoals het telefoonnummer voor het ziekmelden van uw kind op school, vindt u op de website van HVC. Het adres van HVC is Beurtschipper 200, 2152 LG in Nieuw-Vennep. Als u schriftelijk contact wilt met HVC kunt u een brief sturen naar Postbus 134, 2150 AC Nieuw-Vennep.

Het klantenservice HVC telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice HVC

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice HVC. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice HVC, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice HVC

Hulp nodig met het vinden van klantenservice HVC?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu