U zocht: klantenservice HVA

Hulp nodig met het vinden van klantenservice HVA?

Bel 035-2046666

klantenservice HVA

Beoordeling:

klantenservice HVA
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

De Hogeschool van Amsterdam, kortweg HVA, is een onderwijsinstelling voor hoger onderwijs in Nederland. De huidige organisatievorm van de hogeschool bestaat sinds 1993, maar het onderwijs bouwt voort op een langere traditie. De HVA is de opvolger van vroegere kweekscholen, zeevaartscholen, scholen voor maatschappelijk werk, modevakscholen en technische scholen.
Sinds 2003 wordt de HVA bestuurd door het College van Bestuur dat ook aan het hoofd staat van de Universiteit van Amsterdam. Het College van Bestuur is verantwoordelijk voor een efficiënt bestuur van de universiteit en de hogeschool. De HVA is gevestigd in Amsterdam en biedt naast het reguliere hoge onderwijs ook een brede lectorenkring waarmee verschillende onderzoeken worden gedaan voor het onderwijs binnen de HVA. Het praktijkgerichte onderzoek van de HVA is erop gericht om bij te dragen aan de stad Amsterdam. Daarom focust de HVA zich op thema’s die aansluiten bij actuele vraagstukken in de stad Amsterdam en het werkveld. Aan de HVA studeren 50.000 studenten, het onderwijs en onderzoek vindt plaats in zeven domeinen en zeven kenniscentra. De locaties van de HVA zijn verspreid over verschillende locaties in Amsterdam. Met als middelpunt de nieuwe Amstelcampus met verschillende gebouwen voor onderwijs, studentenwoningen, een sporthal en ontspanningsmogelijkheden. Daarnaast is er een debatcentrum en een universiteitsbibliotheek. HVA biedt bachelor opleidingen aan in voltijd en deeltijd, daarnaast worden er master opleidingen, associate degrees en post-HBO en cursussen aangeboden. De HVA biedt opleidingen aan in de richtingen Bouw en Infrastructuur, Design en Creatie, Economie en Management, Gezondheid, ICT, Logistiek, Lucht- en Zeevaart, Media en Communicatie, Mens en Maatschappij, Onderwijs en Opvoeding, Recht en Bestuur, Sport en Voeding en Techniek.
Op de website vindt u gedetailleerde informatie over alle opleidingen en informatie over evenementen zoals open dagen. Als u als aankomende student vragen heeft over studeren aan de UVA kunt u contact opnemen door te bellen met het telefoonnummer 020 599 5422. Dit telefoonnummer is te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 16:00. Als u vragen heeft over studies die aan de HVA te volgen zijn kunt u ook mailen naar het e-mailadres studievoorlichting@hva.nl of het vragenformulier op de website invullen. Voor informatie over Studielink en inschrijvingen van de Centrale studentenadministratie kunt u bellen naar het telefoonnummer 020 595 2790. U kunt ook mailen naar het e-mailadres csa@hva.nl. HVA is actief op social media kanalen zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Via deze kanalen vindt u informatie over HVA en kunt u ook vragen stellen of opmerkingen plaatsen.

Het klantenservice HVA telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice HVA

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice HVA. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice HVA, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice HVA

Hulp nodig met het vinden van klantenservice HVA?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu