U zocht: klantenservice Hoyhoy

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Hoyhoy?

Bel 035-2046666

klantenservice Hoyhoy

Beoordeling:

klantenservice Hoyhoy
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Hoyhoy is de grootste organisatie die verzekeringen vergelijkt in Nederland. Op de website kunt u uw persoonlijke situatie invullen en kunt u selecteren welke verzekering(en) u wilt vergelijken. Hoyhoy is onafhankelijk en was voorheen actief op Verzekeringssite.nl. Er worden autoverzekeringen, rechtsbijstandsverzekeringen, reisverzekeringen, woon- en zorgverzekeringen met elkaar vergeleken. De vergelijking vindt plaats op basis van de prijs-kwaliteit verhouding. Hoyhoy streeft ernaar om de Nederlandse bevolking geld te laten besparen. De organisatie verwerft haar eigen inkomsten doordat zij betaald krijgen van de verzekeringen die worden vergeleken. Hoyhoy krijgt een vergoeding per verzekering, voor het aantal mensen dat na de vergelijking een verzekering bij de verzekeraar afsluit. Deze vergoeding is eenmalig of doorlopend, afhankelijk van de soort verzekeraar.
Maandelijks maakt Hoyhoy de vergelijking van meer dan 58.000. De vergelijking vindt plaats nadat u uw gegevens heeft ingevuld. Binnen enkele minuten wordt de top 3 van verzekeraars weergegeven, die zich toespitst op uw persoonlijke situatie. De details van de verzekering kunnen worden bekeken en ook de details kunt u met elkaar vergelijken. Nadat u de vergelijking bekeken heeft, kunt u Hoyhoy vragen een offerte te maken of heeft u de mogelijkheid de verzekering direct af te sluiten.
Op de website is tevens een overzicht te vinden over de volledigheid van de vergelijkingen. Per verzekering kan worden geïnformeerd hoe volledig de vergelijking is. Daarnaast wordt er een uitleg gegeven over hoe de vergelijking precies gedaan wordt. Ook dit is per verzekering weergegeven.
Er zijn ongeveer 30 experts werkzaam die advies kunnen geven over verzekeringen die op uw persoonlijke situatie betrekking hebben. Deze experts hebben jarenlange ervaring op het gebied van verzekeringen. Het klantenadvies dat ze geven is gratis.
Het is tevens mogelijk om bij Hoyhoy uw verzekering af te sluiten. Hoyhoy hanteert de laagsteprijsgarantie. Mocht u elders een goedkopere optie vinden om een verzekering af te sluiten, betaald Hoyhoy het verschil aan u terug. Indien u overstapt naar een verzekering van Hoyhoy, wordt u hierbij geholpen. Ontevreden klanten kunnen de overstap binnen twee weken annuleren en krijgen hun geld terug.
Hoyhoy heeft het Certificaat Thuiswinkel Waarborg ontvangen van de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. Dit betekent dat de werkwijze en voorwaarden in overeenstemming zijn met de bestaande regelgeving en de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg van Thuiswinkel.org
De klantenservice van Hoyhoy.nl is te bereiken op het telefoonnummer 023-7505280. Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur. Op donderdag is het nummer langer te bereiken, namelijk tot 19:00 uur. Op zon- en feestdagen is het nummer niet bereikbaar. Hoyhoy is ook te bereiken per e-mail. U kunt u bericht verzenden naar info@hoyhoy.nl en zal zo spoedig mogelijk antwoord krijgen. Hier streeft Hoyhoy naar. Het hoofdkantoor van Hoyhoy is gevestigd aan de Lichtfabriekplein 4, 2031 TE in Haarlem.
Op de website is tevens een overzicht te vinden van veel gestelde vragen met bijbehorende antwoorden. Mocht u vraag er niet bij staan, kunt u op andere manieren contact opnemen met Hoyhoy. Ook is het mogelijk om contact op te nemen met Hoyhoy via Twitter.

Het klantenservice Hoyhoy telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Hoyhoy

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Hoyhoy. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Hoyhoy, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

 

 

 

035-2046666

 

 

 

 

https://www.hoyhoy.nl/

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Hoyhoy

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Hoyhoy?

Bel 035-2046666

 

Menu