U zocht: klantenservice Hotelkamerveiling

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Hotelkamerveiling?

Bel 035-2046666

klantenservice Hotelkamerveiling

Beoordeling:

klantenservice Hotelkamerveiling
1,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 1 out of 5 based on 1 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Hotelkamerveiling.nl is een website die hotelkamers aanbiedt tegen een scherpe prijs. Dit doet hotelkamerveiling middels een veiling. De aanbiedingen zijn maar een beperkte periode beschikbaar en eindigen na een bepaald moment, tot aan de seconde toe. Er zijn meer dan 729.000 leden die zich hebben aangesloten bij Hotelkamerveiling. Inmiddels zijn er al meer dan 3 miljoen boekingen geweest. De hotelkamers die beschikbaar zijn, zijn altijd voor 2 personen bedoeld.
De hotelkamers zijn niet alleen in Nederland beschikbaar. Hotelkamerveiling heeft ook aanbiedingen voor buitenlandse hotelkamers. U kunt dan ook een keuze maken op Hotelkamerveiling.nl tussen de volgende landen: Nederland, België, Duitsland, Engeland, Ierland, Luxemburg, Schotland, Midden-Europa, Oostenrijk, Polen, Slowakije, Tsjechië, Zwitserland, Oost-Europa, Bulgarije, Zuid-Europa, Frankrijk, Griekenland, Italië, Malta, Portugal, San-Marino, Spanje, Turkije, Noord-Europa, Denemarken, Estland, Finland, Letland, Thailand, Noord-Amerika, Midden-Amerika, Mexico, Nederlandse Antillen, Marokko en Zuid-Afrika.
Ook kunt u de selectie maken voor een bepaalde stad of hotelnaam op Hotelkamerveiling.nl. U kunt de duur van uw verblijf invullen, waardoor u een nog specifieker aanbod kunt verwachten. Daarnaast kunt u een selectie maken voor een wellness hotel, waarbij regelmatig leuke wellness-arrangementen zijn toegevoegd. Daarnaast is het mogelijk te zoeken op Luxe Hotels en Hotels aan Zee. Ook kunt u de categorie Zonbestemmingen selecteren.
Hotelkamerveiling is op verschillende manieren te bereiken. Allereerst kunt u een online contactformulier invullen op de website van Hotelkamerveiling. U dient daar de volgende gegevens achter te laten: soort vraag, onderwerp, gebruikersnaam, achternaam, geslacht, emailadres, telefoon, waardebon ID, onderwerp, uw vraag/opmerking en een omschrijving. Daarnaast kunt u een bestand toevoegen, waarna u vervolgens op verzenden dient te klikken. Na de verzending zult u binnen 72 uur een antwoord op uw vraag/opmerking kunnen verwachten van Hotelkamerveiling.
Ook kunt u een trefwoord invullen op de website, waarna u in een overzicht terecht komt met veel gestelde vragen. Indien u een vraag aanklikt, krijgt u het bijbehorende antwoord.
Daarnaast is de klantenservice van Hotelkamerveiling telefonisch te bereiken via het telefoonnummer 0900-0788. De kosten hiervoor bedragen €1,- per gesprek. De klantenservice van Hotelkamerveiling is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 21:00 uur en op zaterdag en zondag van 10:00 uur tot 18:00 uur. Hotelkamerveiling is tevens actief op sociale media. U kunt uw vragen stellen op Facebook en Twitter. Het hoofdkantoor van Hotelkamerveiling is gevestigd in Veenendaal. Mocht u het kantoor willen aanschrijven, kan u uw brief adresseren aan Hotelkamerveiling.nl, Waardgelder 7, 3905TH Veenendaal.

Het klantenservice Hotelkamerveiling telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Hotelkamerveiling

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Hotelkamerveiling. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Hotelkamerveiling, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

★☆☆☆☆
Ik heb een veiling gewonnen terwijl ik inchek en uitcheck heb ingevuld nadat ik heb betaald zag ik geen reservering ik zou graag volgendmaand mijn reservering willen doen of geld terug ik ben all twee weken met jullie bezig jullie sturen mij van het kasje naar de muur zou ik nog geholpen worden voordat ik verdere stappen neemt
- Marjorie ijssel

J.M. Flipsen

Waarom kan ik nu een kamer boeken voor 23 november waarop room upgrade opzit. Kosten € 20,00 Ik vind dit niet in de haak, vijf dagen van te voren komt niets vrij. Geldklopperij.

sombody

Vind het jammer naar het nummer te moeten zoeken en niet op de website staat,tevens het 80c PM een beetje schandalig ,de 9,00 is al veel en mijn kosten lopen zo enorm op ,erg jammer vind het er niet een verbetering van de site overigens

b.k.kramer

IK BEN NUMMER 1 OP DE WACHTRIJ VANDAAG 30-03-2017 HET IS NU 19,50 UUR EN WACHT CA. 50 MINUTEN, UW KANTOOR IS TOCH GEOPEND TOT 21.00 UUR. GAARNE MET SPOED EEN REACTIE.

b.k.kramer

IK BEN NUMMER 1 OP DE WACHTRIJ VANDAAG 30-03-2017 HET IS NU 19,50 UUR EN WACHT CA. 50 MINUTEN, UW KANTOOR IS TOCH GEOPEND TOT 21.00 UUR. GAARNE MET SPOED EEN REACTIE.

Contact

 

035-2046666

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Hotelkamerveiling

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Hotelkamerveiling?

Bel 035-2046666

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu