U zocht: klantenservice Hertz

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Hertz?

Bel 035-2046666

klantenservice Hertz

Beoordeling:

klantenservice Hertz
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Heeft u binnenkort een auto nodig om een bestemming in Nederland te bezoeken? Heeft u echter zelf geen auto in uw bezit? Dan is het de oplossing om een auto te huren. Hier heeft u natuurlijk uiteenlopende mogelijkheden in. Gaat u bijvoorbeeld familie bezoeken op een locatie die met het openbaar vervoer lastig te bereiken is? Dan kunt u kiezen voor een kleine wagen waarmee u overal makkelijk kunt komen. Een auto huren wordt door veel mensen ook gedaan als zij bijvoorbeeld spullen moeten vervoeren. Een goed autoverhuurbedrijf waarbij je hiervoor terecht kunt is Hertz. Dit verhuurbedrijf biedt verschillende voordelen aan.

De beste prijsgarantie
Geen annulerings- of wijzigingskosten
Geen verborgen extra’s

Via het telefoonnummer van Hertz kunt u er natuurlijk achter komen wat dit autoverhuurbedrijf voor u kan betekenen. Zij hebben verschillende locaties door heel Nederland heen. Natuurlijk vindt u ze in de grote steden, bij populaire bestemmingen en ook bij de grotere luchthavens in Nederland kunt u altijd terecht bij een vestiging. U kunt het algemene telefoonnummer van Hertz bellen om een reservering te maken, wijzigingen door te geven of om bijvoorbeeld eventuele vragen die u heeft te stellen. Daarnaast heeft natuurlijk iedere vestiging een apart telefoonnummer van Hertz.
Vind het juiste telefoonnummer van Hertz
Als er iets vervelend is dan is het wel dat u te veel tijd kwijt bent met het zoeken naar telefoonnummers van een klantenservice van een bepaald bedrijf. Hier hebben ze bij NL Contact de perfecte oplossing voor gevonden. U kunt eenvoudig contact met dit bedrijf opnemen via het nummer 0900-0700. Voor slechts € 0,80 per minuut kunnen zij u helpen aan bijvoorbeeld het telefoonnummer van Hertz. Maar in hun database vindt u daarnaast ook de telefoonnummers van een hele hoop andere belangrijke bedrijven in Nederland. De kans is dus zeer groot dat u het telefoonnummer waar u naar op zoek bent via dit bedrijf kunt vinden. Zij kunnen u op drie manieren helpen. U kunt uiteraard de website bezoeken. Hier vindt u de verschillende bedrijven onderverdeeld in verschillende categorieën. Daarnaast vindt u ook meer informatie per bedrijf, iets wat veel mensen zeker kunnen waarderen. Het is toch fijn om te weten dat ze bij Hertz de diefstal- en schadeverzekering inbegrepen hebben bij de huurprijs. Hiermee weet u dat dit het juiste bedrijf voor u is. Geen tijd of data om het internet op te gaan? Bel dan met het bedrijf. Ook is het mogelijk om de informatie gratis per sms toegestuurd te krijgen. De keuze is dus geheel aan u! 
Meer informatie via het telefoonnummer van Hertz
Bij Hertz staan zij u natuurlijk graag te woord om u meer informatie te geven over de diensten die zij u kunnen aanbieden. Zo hebben zij verschillende soorten wagens in ieder wagenpark staan. Wilt u weten of de wagen die u nodig heeft beschikbaar is op het moment dat u het graag wilt huren? Neem dan direct contact op met NL Contact en laat u doorverbinden. Dit is de snelste manier om erachter te komen wat zij voor u kunnen betekenen. Het is altijd handig om het nummer van NL Contact bij de hand te hebben. Als u dan een bepaald bedrijf moet bereiken, dan hoeft u alleen maar dit nummer te bellen en zij verbinden u dan door. Wilt u hier meer informatie over? Dan kunt u daarvoor natuurlijk op de website van NL Contact kijken. Er is natuurlijk meer te vinden dan alleen het telefoonnummer van Hertz. Als u echter op zoek bent naar het autoverhuurbedrijf in Nederland met de beste prijsgarantie, dan is het zeker het telefoonnummer van Hertz dat u nodig heeft.
Hertz, of voluit The Hertz Corporation, is een Amerikaans autoverhuurbedrijf dat over de gehele wereld gevestigd is. Het is in 1918 opgericht door Walter Jacobs en werd een aantal jaar later, in 1923, overgenomen door de naamgever John Hertz. Inmiddels is Hertz het grootste autoverhuurbedrijf in de gehele wereld. Het heeft vestigingen op 8100 locaties in 150 landen. Een groot aantal van de filialen zijn gevestigd op vliegvelden, maar ook op andere locaties, zoals bijvoorbeeld stadscentra, kunt u vestigingen van Hertz tegenkomen. In Nederland heeft Hertz in alle grote steden een vestiging zitten, zoals bijvoorbeeld Amsterdam, Arnhem, Assen, Haarlem, Leiden, Den Haag en Maastricht. Maar ook in de iets kleinere steden zoals Rozenburg, Best en Geleen, heeft Hertz filialen. Hertz biedt veel verschillende services. Natuurlijk kunt u bij Hertz gewoon simpelweg een auto huren, maar Hertz biedt nog meer. Zo biedt Hertz bijvoorbeeld een chauffeursdienst en kunt u bij Hertz een limousine huren. Ook heeft Hertz meerdere “collecties”. Dit zijn auto’s met bepaalde kenmerken die u kunt huren. Op dit moment worden er in Europa vijf verschillende collecties aangeboden, namelijk de Prestige Collection, de Green Collection, de Fun Collection, de Family Collection en de Dream Collection. Wat ook blijkt uit de verschillende collecties, is dat Hertz veel waarde aan de ervaring van klanten hecht. De Hertz klantenservice zit dan ook erg goed in elkaar. De Hertz klantenservice is opgedeeld in verschillende afdelingen, zodat u sowieso door de juiste persoon en op de juiste manier geholpen wordt. Zo is er de Internet Helpdesk die te bereiken is via 020-201 3764. Wanneer u dit nummer belt wordt u doorverbonden met een medewerker van de Hertz klantenservice die u verder kan helpen met alles wat met Hertz en internet te maken heeft, zoals het online boeken van een huurauto. Hiernaast is er nog de Hertz klantenservice Reserveringen afdeling. Hierop zit een speciaal telefoonteam die u kan helpen met al uw vragen over (gemaakte) reserveringen. Deze helpdesk is de bereiken via 020-201 3512. Van maandag tot en met zaterdag zal een van de medewerkers van de Hertz klantenservice u te woord staan. Dit kan op maandag tot en met vrijdag van 08.00 ’s ochtends tot 20.00 ’s avonds en op zaterdag van 09.00 in de ochtend tot en met 18.30 in de avond. Hiernaast is er nog de algemene Hertz klantenservice. Hier zullen medewerkers u te woord staan over alle vragen, tips en opmerkingen over Hertz. U kunt de algemene Hertz klantenservice bereiken via 020-201 3519 van maandag tot en met vrijdag vanaf 08.30 in de ochtend tot en met 18.00 in de avond. Deze Hertz klantenservice is op zaterdag en zondag gesloten. Kortom, Hertz heeft klantenservice hoog in het vaandel staan.

Het klantenservice Hertz telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Hertz

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Hertz. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Hertz, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

w.retera

probeer al enige malen mijn reservering te bevestigen, maar er gebeurt niets

Amin Aref

Ik heb een reservering voor een auto bij u.
De auto woordt in Pisa Italie opgahaald.
De datum is 13 sept. 2015
Terug naar Ned. 26 sept.
Er zijn fouten met tijd ophalen en inleveren

OPHALEN MOET OM 13:00 uur / ipv 20:00
INLEVEREN MOET OM 9:00 uur / ipv 20:00

Mijn reserv. code G6341557546
mijn e-mail: aminaref45@gmail.com
tel: 06 22764169
0317 424682

Dokus Weel

Hallo ik zal mijn eigen eerst even voorstellen , ik ben Dokus Weel en ik heb in 1998 een ongeluk gehad met de auto v/d baas (een Golf T.D.I. van 3 maanden oud ).
En kan sindsdien niet meer lopen, wat ik veel erger vind ik kan ook niet meer praten. En praten was juist mijn beroep ik was uitvoerder, dus daarom vind ik dat verschrikkelijk.
En om niet weg te kwijnen achter de geraniums, doe (wat ál mijn hobby was) maar nu doe ik er meer voor het verzamelen van reclame pennen.
Ik doe er nu meer moeite voor zoals blijkt uit ze mogen ook van Uw bureau zijn hoor.
En zou U ze dan willen sturen naar :
Dokus Weel
Tames Visserstraat 6
1636 XX Schermerhorn
En als er iemand in de buurt komt, kom dan om een bakkie .
P.S. Ik heb trouwens liever dat je in de avond komt, en neem je partner méé.
Dan drinken we nog een borrel / biertje of een wijntje ook.
Ben vaak al om 3 uur half 4 al uit mijn werk, ik zal U het mailadres geven, ik eet nog wel eens uit mijn werk bij mijn broer of zuster .
Graag even mailen als u langs wil komen naar de Dars: Dars1.Schermerhorn@esdege-reigersdaal.nl

M.v.g. Dokus Weel.

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Hertz

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Hertz?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu