U zocht: klantenservice Hellendoorn

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Hellendoorn?

Bel 035-2046666

klantenservice Hellendoorn

Beoordeling:

klantenservice Hellendoorn
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Avonturenpark Hellendoorn is een groot attractiepark in Nederland. Het heeft meer dan 30 attracties, waaronder wildwaterbanen en verschillende achtbanen. De kaarten voor Avonturenpark Hellendoorn zijn verkrijgbaar voor €21.50 per persoon, indien ze online gekocht worden. De kaarten kunnen ook bij de kassa worden gekocht, dan zijn ze €22,50 per stuk. Een kaartje voor Aquaventura kost €3,- extra. Een seizoenpas is verkrijgbaar vanaf €45,. Kinderen tot en met twee jaar en mensen die jarig zijn hebben gratis toegang. Senioren en mindervaliden krijgen korting en na 15:00 uur zijn de kaarten slechts €11,25 per stuk. Mocht u de hond willen meenemen, dient u daar €1,- voor te betalen. Parkeren kost €7,- per voertuig.
Het is mogelijk om met een verjaardagsfeest, schoolreis, bedrijfsuitje of een groep naar Avonturenpark Hellendoorn te gaan. Daarvoor kan een reservering gemaakt worden, dit kan door een contact formulier in te vullen op de website of een mail te sturen naar info@avonturenpark.nl.
Naast meer dan 30 verschillende attracties organiseert Avonturenpark Hellendoorn ook verschillende shows. Zo hebben zij een Zeeleeuwenshow en een theatershow, die wordt verzorgd door Kareltje en Jasmijn. Ook worden er verschillende Zinderende Zomeravonden georganiseerd.
In de maand oktober wordt het Halloween-feest Heksendoorn georganiseerd in Avonturenpark Hellendoorn. Er lopen dan verschillende heksen en andere figuren rond, om de bezoekers te laten schrikken. Ook worden er verschillende extra activiteiten georganiseerd. In 2015 wordt Heksendoorn uitgebreid met een spookhuis, genaamd de Griezel Grot. Voor de Griezel Grot moet een apart kaartje worden gekocht van €1,-. Daarnaast is er een spookhuis, genaamd Château Lumière. Als familie is het mogelijk het spookhuis te bezoeken en de kinderen achter te laten bij de oppasdienst van Avonturenpark Hellendoorn. De kinderen mogen dan spelen in de speeltuin Dreumesland.
Ook is er een waterpark bij Avonturenpark Hellendoorn. Dit draagt de naam Aquaventura Slidepark. In Aquaventura Slidepark zijn er diverse waterglijbanen. Het is een waterpark van ongeveer 5000 vierkante meter. Er is geen zwembad in het waterpark. Aquaventura Slidepark is een onderdeel van Avonturenpark Hellendoorn, waardoor het slechts toegankelijk is voor bezoekers van het park. Voor Aquaventura moet een apart kaartje worden aangeschaft. Dit kost €3,-. Er moet dus een combinatie ticket worden gekocht voor een bezoek aan Aquaventura.
Het park is geopend van 3 april tot en met 1 november. Het is bijna dagelijks geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. Het park is regelmatig langer geopend. Op enkele doordeweekse dagen is het park echter gesloten. In het park zelf is het niet mogelijk om te overnachten. Op de website is echter een overzicht gegeven van alle bungalowparken, campings, hotels, groepsaccomodaties en bed & breakfast in de omgeving van Avonturenpark Hellendoorn.
De klantenservice van Avonturenpark Hellendoorn is te bereiken op het nummer 0548-659159. Het park is gevestigd aan de Luttenbergerweg 22, 7447 PB in Hellendoorn. U kunt uw vraag ook per e-mail sturen. Uw bericht kunt u verzenden aan info@avonturenpark.nl. Avonturenpark Hellendoorn is tevens actief op Facebook en Twitter, waar u uw vragen ook kunt stellen. Daarnaast is het attractiepark vindbaar op Youtube en Pinterest.
Mocht u geïnteresseerd zijn in het maken van pers-afspraken, kunt u een email sturen naar marketing@avonturenpark.nl. Hier kunt u zich ook aanmelden voor de perslijst.

Het klantenservice Hellendoorn telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Hellendoorn

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Hellendoorn. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Hellendoorn, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Hellendoorn

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Hellendoorn?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu