U zocht: klantenservice Hallmark

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Hallmark?

Bel 035-2046666

klantenservice Hallmark

Beoordeling:

klantenservice Hallmark
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Hallmark (online store)

Hallmark is een internationaal bedrijf dat zich specialiseert in de verkoop van wenskaarten. Het van oorsprong Amerikaanse bedrijf werd in 1910 opgericht en is daarmee dus al ruim 100 jaar oud.
Via de website van Hallmark kunt u gemakkelijk fysieke kaarten en cadeauartikelen zoals chocolade, ballonnen en bloemen versturen. Daarnaast is het ook mogelijk om e-cards te versturen. Desondanks ligt de nadruk met name op de fysieke kaarten. Hallmark biedt een zeer uitgebreid assortiment en heeft voor elk moment een geschikte kaart. Van een simpele verjaardagskaart tot bijvoorbeeld een kaart voor dierendag. Bovendien kunt u ook uw eigen fotokaart maken, waarbij u een leuke Hallmark kaart kunt personaliseren met uw eigen foto’s. Nadat u het design van uw kaart hebt gekozen, kunt u kiezen voor het formaat van de kaart, Hallmark biedt van elk design drie formaten aan: standaard, XL en XXL. Vervolgens kunt u de kaart met de speciale online software van Hallmark verder personaliseren door bijvoorbeeld extra plaatjes aan de buiten- en/of binnenkant van de kaart toe te voegen en uw eigen persoonlijke tekst te schrijven. Hierbij kunt u ook gebruik maken van verschillende lettertypen en kleuren. Daarna hoeft u enkel nog het adres van de ontvanger en de gewenste afleverdatum in te vullen. Wanneer u een account heeft, kunt u ook alvast de kaart (gedeeltelijk) maken en dan opslaan als ‘concept kaart’. U kunt dan op elk gewenst moment van de dag weer verder met het bewerken van de door u gekozen wenskaart, totdat u deze wilt verzenden.
Mocht u een vraag, suggestie of opmerking hebben voor Hallmark, dan kunt u altijd per telefoon even contact opnemen met de klantenservice via telefoonnummer 010 – 4596566. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Indien u een winkelier bent en vragen heeft voor de verkoop binnendienst, dan kunt u ook rechtstreeks bellen naar het algemene nummer van de klantenservice. Daarnaast kunt u ook uw vragen of opmerkingen per fax sturen naar Hallmark, hiervoor kunt u uw brief versturen naar faxnummer 010 – 4583685. Het is helaas niet mogelijk om Hallmark rechtstreeks per e-mail te contacteren, wel kunt u het contactformulier op de website invullen of een bericht achterlaten op de facebookpagina van Hallmark (facebook.com/HallmarkNederland). De klantenservice zal zo spoedig mogelijk uw bericht beantwoorden. Het is tenslotte natuurlijk ook mogelijk om per post contact op te nemen met Hallmark, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 10, 2900 AA Capelle a/d IJssel.
Het Nederlandse hoofdkantoor van Hallmark is gevestigd op Rietbaan 48, 2908 LP Capelle a/d IJssel.

Het klantenservice Hallmark telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Hallmark

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Hallmark. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Hallmark, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Hallmark

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Hallmark?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu