U zocht: klantenservice GWK Travelex

Hulp nodig met het vinden van klantenservice GWK Travelex?

Bel 035-2046666

klantenservice GWK Travelex

Beoordeling:

klantenservice GWK Travelex
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

GWK Travelex Klantenservice.
GWK Travelex is een Nederlandse financiële instelling die gespecialiseerd is in de groothandel en retail verkoop van vreemde valuta. Ook houden zij zich bezig met zakelijke betalingen. GWK Travelex wordt ook wel een grenswisselkantoor of GWK genoemd. De GWK Travelex kantoren zijn te vinden op de grotere Nederlandse treinstations, maar ook op de Nederlandse vliegvelden Schiphol, Rotterdam Airport en Eindhoven Airport. Op deze locaties kan men vreemd geld wisselen, rekeningen contant betalen, wat inhoudt dat er spoedbetalingen kunnen plaatsvinden naar een aantal grote bedrijven en het storten van geld naar een Nederlandse bankrekening. Ook kan men bij GWK Travelex een Cash Passport aanschaffen. Met dit zogenaamde paspoort kan men een creditcard van het merk Mastercard opladen met een zelf aan te vullen tegoed. Ook kan men geld versturen naar het buitenland via de service van Western Union en een reisverzekering afsluiten. Tenslotte kan men auto’s exporteren via GWK Travelex en kan men ook geld pinnen via de vele pinautomaten die te vinden zijn op de stations. Het eerste GWK Travelex filiaal werd op 1 juli 1927 geopend door H.W.T. Evers op het station Zevenaar onder de naam De Grenswisseling Kantoren, die ook wel GWK genoemd worden. De locatie Zevenaar was een strategisch gekozen plek vanwege de grensovergang die daar bestond met Duitsland. Tijdens de tweede wereldoorlog werden alle activiteiten op het gebied van het wisselen van geld gestaakt. GWK Travelex is gedurende haar bestaan eigenaar geweest van verschillende bedrijven, onder andere de Nederlandse Spoorwegen, MeesPierson en Fortis. In 2004 werd de onderneming die achter het bedrijf schuil gaat, GWK Bank, voor 17,5 miljoen euro overgenomen door het bedrijf Travelex. Travalex was toen het ’s werelds grootste onderneming op het gebied van wisselkantoren. Momenteel, anno 2015, beschikt GWK Travelex over zo’n vijftig Nederlandse vestigingen en servicepunten. Verspreid over de wereld heeft Travelex meer dan duizend kantoren. GWK Travelex is de specialist in geld uit het buiteland. Ook houden zij zich bezig met Western Union Money transfers en het bieden van de mogelijkheid om uw rekening te kunnen betalen met contant geld of via accept giro. Ook kunt u bij alle GWK Travelex vestigingen terecht voor allerlei andere services zoals auto export. Wanneer u ervoor kiest om op vakantie te gaan buiten de eurozone, doet u er altijd goed aan om de buitenlandse, lokale valuta mee te nemen. Wanneer u niet precies weet hoe dit werkt, kunt u altijd contact opnemen met de GWK Travelex Klantenservice. Doordat GWK Travelex meerdere vestigingen heeft, kunt u uw buitenlandse valuta vooraf bestellen en ophalen bij een vestiging naar keuze. Heeft u hierover vragen? Neem dan contact op met de GWK Travelex Klantenservice, waar de medewerkers voor u klaar staan en uw vragen, opmerkingen of klachten zo goed mogelijk proberen te beantwoorden of op te lossen.

Het klantenservice GWK Travelex telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice GWK Travelex

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice GWK Travelex. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice GWK Travelex, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

p.meijer

Naar mijn mening is het GWK veel te duur met de omwisselkoers. Elders goedkoper!! 1x maar nooit weer……….

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice GWK Travelex

Hulp nodig met het vinden van klantenservice GWK Travelex?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu