U zocht: klantenservice Greenwheels

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Greenwheels?

Bel 035-2046666

klantenservice Greenwheels

Beoordeling:

klantenservice Greenwheels
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Greenwheels is het bedrijf in Nederland dat het heel eenvoudig maakt om op een losse basis en zeer goedkoop een auto te huren. Niet iedereen kan een auto betalen. Het is natuurlijk heel erg handig om een auto tot uw beschikking te hebben, maar hier komen de nodige kosten bij kijken.

Verzekeringen
Wegenbelasting
Onderhoud

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de benzine of diesel die de wagen gebruikt. Het kan dus behoorlijk in de papieren lopen en niet iedereen heeft dit geld tot zijn beschikking. Toch is het af en toe heel erg handig om een auto te kunnen huren. Als u zich echter al eens verdiept heeft hierin, dan weet u vast wel dat dit ook een behoorlijke kostenpost kan zijn. Wilt u een goedkopere optie vinden? Dan bent u bij Greenwheels aan het juiste adres hiervoor. U kunt natuurlijk op de website van dit bedrijf meer informatie opzoeken. Maar het is nog beter om meteen persoonlijk advies te krijgen via het telefoonnummer van Greenwheels. Als u er echter geen zin in heeft om zelf uit te vinden wat het juiste telefoonnummer van Greenwheels is, dan kunt u dit eenvoudig krijgen via het bedrijf NL Contact. 
Meteen het telefoonnummer van Greenwheels tot uw beschikking
Op de website van NL Contact vindt u de contactgegevens van veel belangrijke bedrijven in Nederland. U kunt de website op verschillende manieren gebruiken. Weet u niet precies welk bedrijf u nodig heeft, maar wel in welk vakgebied u deze zoekt? Bekijk dan de verschillende categorieën die u op de website kunt vinden. Het is echter nog eenvoudiger om direct telefonisch contact met ze op te nemen. Dit is een van de snelste manieren om het telefoonnummer van Greenwheels te krijgen. U belt simpelweg het nummer 0900-0700. Voor slechts € 0,80 per minuut helpen zij u in een zeer korte tijd verder. U wordt ook direct doorverbonden met het telefoonnummer van Greenwheels. Hier hoeft u zelf dus helemaal niets meer voor te doen. Het is dan ook niet gek dat er steeds meer mensen zijn die dit nummer standaard in hun telefoon hebben staan. Op die manier hoeven ze zelf nooit meer op zoek te gaan naar de contactgegevens van de belangrijke bedrijven in Nederland. Het enige wat nodig is, is het oppakken van uw telefoon en NL Contact te bellen.
Krijg uw abonnement via het telefoonnummer van Greenwheels
Bij Greenwheels hebben ze drie verschillende soorten abonnementen waar u gebruik van kunt maken. Afhankelijk van hoe vaak u een auto nodig heeft, kunt u een bijpassend abonnement uitkiezen. Via het telefoonnummer van Greenwheels kunt u een persoonlijk advies krijgen over wat de beste keuze is voor u. Het goedkoopste abonnement komt niet met vaste kosten voor u. Het is echter goedkoper om een van de andere abonnement af te sluiten via het telefoonnummer van Greenwheels wanneer u vaker gebruik maakt van een van de wagens van dit bedrijf. Het is erg fijn dat u op die manier ook verschillende soorten auto’s kunt huren. Gaat u naar een grote stad in Nederland? Dan kan een kleinere wagen een stuk prettiger zijn om te hebben. Moet u echter grotere voorwerpen vervoeren? Dan is het juist fijner om een grotere wagen te hebben. Bij Greenwheels is het allemaal mogelijk. Wanneer u belt met het telefoonnummer van Greenwheels dan kunnen zij u precies vertellen welke wagens allemaal bij u in de buurt beschikbaar zijn. Heeft u snel meer informatie nodig? Neem dan contact op met NL Contact en zij helpen u verder.
Op 20 juli 1995 wordt Greenwheels opgericht door Jan Borghuis en Gijs van Lookeren. De dag erna, op 21 juli 1995, is de allereerste auto van Greenwheels in Rotterdam. Het autodelen door middel van Greenwheels kan dan ook echt beginnen. De allereerste auto van Greenwheels staat in een parkeergarage. Mensen die van de Greenwheels service gebruik willen maken kunnen de auto openmaken met een sleutel die in een speciaal sleutelkastje hangt. Greenwheels blijkt een succes. Want al in 1996 is Greenwheels ook te vinden in Den Haag in Utrecht. Twee jaar laten voegen ook Haarlem, Dordrecht een Voorburg zich bij het Greenwheels succes. In 1999 volgt ook Amersfoort. Vanaf 1998 hoeven de Greenwheels auto’s ook niet meer geopend te worden door middel van een sleutel die in een sleutelkastje hangt. Het sleutelkastje wordt vervangen door een boardcomputer, waarmee de auto via een pasje die de Greenwheels leden hebben geopend kan worden. Greenwheels heeft hiermee een primeur. Vanaf 2000 voegen zich nog veel meer steden toe aan het Greenwheels succes, en inmiddels is Greenwheels bijna door heet Nederland te vinden. Ook al is Greenwheels in de loop der jaren enorm gegroeid, klantenservice is nog steeds heel erg belangrijk. De Greenwheels klantenservice is dan ook gemakkelijk en veel te bereiken. Greenwheels is immers gestart vanuit een gedachte van gemak, u kunr door gebruik te maken van Greenwheels immers op elk moment van de dag een auto pakken voor een lage prijs. Dit ziet u ook terug in de Greenwheels klantenservice. Zo kunt u een auto dag en nacht reserveren. Hiervoor hoeft u niet direct contact op te nemen met de Greenwheels klantenservice. Dit kan ook zeer gemakkelijk via uw mobiel, namelijk via m.greenwheels.com of via de mobiele app, of via de website, www.greenwheels.com. Mocht u wel een auto willen reserveren via de Greenwheels klantenservice dan kunt u het klantenservice nummer bellen, 088 2100 100. Ook als u tips, opmerkingen of vragen heeft kunt u dit nummer bellen om een medewerker van de Greenwheels klantenservice te spreken. Echter, dit is niet de enige manier waarop u de Greenwheels klantenservice kunt bereiken. Op de website is namelijk ook zeer veel aandacht besteedt aan klantenservice. Hier kunt u bijvoorbeeld de veelgestelde vragen vinden. Dit zijn vragen zoals “hoe worden de brandstofkosten per kilometer vastgesteld”, “in welke steden zit Greenwheels” en “hoe tank je met een Greenwheels auto?”. Antwoord op deze, en meer, vragen kunt u dus gemakkelijk op de website vinden. Hiervoor hoeft u dus niet direct contact op te nemen met de Greenwheels klantenservice. Staat uw vraag er niet tussen? Dan kunt u uw vraag ook doorgeven aan de Greenwheels klantenservice door het contactformulier in te vullen.

Het klantenservice Greenwheels telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Greenwheels

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Greenwheels. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Greenwheels, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Greenwheels

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Greenwheels?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu