U zocht: klantenservice Google

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Google?

Bel 035-2046666

klantenservice Google

Beoordeling:

klantenservice Google
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Vandaag de dag is Google zo veel meer dan een alleen zoekmachine. Wat in 1998 begon als een eenvoudige website, waarbij men wat kernwoorden kon intoetsen om websites te vinden die bij deze kernwoorden paste, is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met verschillende programma’s. Zo zijn Gmail, Google Earth, Google Maps, Google Translate, Google+-project, Google Maps, Google Drive en Google Shopping allemaal onderdeel van het bedrijf Google Inc. In 2006 nam Google zelfs YouTube over, een site voor het online delen. Kortom, Google is vandaag de dag een internationaal bedrijf met honderdduizenden gebruikers en klanten van over de hele wereld. Elke dag maken meer dan 30.000 Googlers gebruik van de programma’s van Google. Het is daarom logischer dat een aantal van deze gebruikers een of meerdere vragen hebben over de Google programma’s. Om deze reden heeft Google een speciale Google klantenservice opgericht, waar haar gebruikers terecht kunnen met al hun vragen.

De Google klantenservice – een service voor al uw vragen!
Bent u een gebruiker van Google of een van de speciale Google programma’s? Geen zorgen, voor al uw vragen kunt u terecht bij de Google klantenservice. Door de professionele klantenservice van Google, heeft het bedrijf honderdduizenden tevreden gebruikers die optimaal gebruik kunnen maken van alle programma’s. De klantenservice heeft sinds haar oprichting drie doelen: het bedrijf wil klaarstaan voor haar klanten, haar klanten zo uitgebreid mogelijk informeren en haar klanten zo snel mogelijk informeren. Dankzij de toewijding van de medewerkers van de Google klantenservice worden deze doelen elke dag weer gerealiseerd.

Voor wat voor vragen kunt u terecht bij de Google klantenservice?
Hebt u problemen met uw Google-account? Dan kunt u het beste contact opnemen met de Google klantenservice. De medewerkers helpen u met al uw vragen over uw inloggegevens. Hebt u vragen over Gmail of Google documenten? Ook dan kunt u terecht bij de Google klantenservice. Zo kunt u in een mum van tijd weer aan de slag met uw Gmail of uw documenten. Hebt u vragen over andere Google programma’s? U raadt het al: ook dan kunt u terecht bij de Google klantenservice. De medewerkers van de klantenservice zijn bekend met alle programma’s van Google en kunnen daarom op al uw vragen een antwoord geven. Google heeft ook een helpcentrum, waar u doorheen kunt browsen. Dit programma heet dan ook, heel toepasselijk, Google Help. Wilt u liever op een minder elektronische wijze aan uw informatie over Google programma’s komen? Dan kunt u het beste contact opnemen met de Google klantenservice.

Het klantenservice Google telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Google

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Google. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Google, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

salemink

sinds kort is mijn emailadres salmanninc@gmail.com gekoppeld aan de naam van mijn buurvrouw esther fidom-keulen;hoe kan dit? Ik stuurde een email naar iemand en haar naam bleek erboven te zijn vandaar dat ik erachter kwam. Hoe kunnen we dit verhelpen? Mijn buurvrouw heeft geen gmail,Graag zsm.antwoord.
vr.groet,
H.Salemink

ruud

ik ben niet tevreden ik wil jullie bellen voor hulp omdat ik geen e-mail kan versturen en bij help kan ik ook niets vinden.

M. de Boer

Geachte medewerker van Google,
Ik ben niet tevreden omdat de klantenservice slechts via een extreem duur telefoonnummer te bereiken is.
Daarom langs deze weg het volgende verzoek:
Vijf jaar geleden overleed mijn echtgenoot. Hij runde een vertaalbureau dat inmiddels opgeheven is. Omdat de gegevens van het bureau nog steeds op het internet staan, krijg ik regelmatig telefoontjes van nieuwe klanten met een opdracht die adres en telefoonnummer van het internet halen. Het bedrijfsnummer is inmiddels mijn persoonlijke nummer geworden. Dat is niet alleen erg vervelend, maar ook emotioneel heel pijnlijk. Daarom een vriendelijk doch dringend verzoek de volgende zoektermen/gegevens van het internet te verwijderen:
Vertaalbureau HaDeBe, tel. 074 – 2427917.
Graag per omgaande uw reactie op mijn verzoek.
Met vriendelijke groet.

Horneman

Ik probeer de klantenservice te bereiken, maar krijg na 4 minuten nog geen gehoor. Vind ik niet kunnen als je 80 cent per minuut betaald!

Zou u mij daarom terug willen bellen op 0650563099 ik wil graag meer informatie over google maps

freek van ginkel

80 cent is te duur. Ik begrijp inloggen gmail niet
tel 0243230405

freekvanginkel@lGmail.com

Cor Sebel

Hoe bel ik jullie uit het buitenland?

Cor Sebel

Hoe bel ik jullie uit het buitenland?

Cor Sebel

Hoe bel ik jullie uit het buitenland?

Schrijver

Jullie zijn net zo antisemitisch als het voetbaltuig dat gebruik maakt van deze pagina. En doen er geen moer aan, in mijn ogen zijn jullie net zo een ziek tuig als het schorem van die voetbalsupporters.

anoniem

afzetters! Ze verbinden mij door en ik krijg niemand aan de lijn bij google!

Huub Aanraad

Het ww van min google account is kwijt. Ik krijg het niet voor elkaar om dit ww te achterhalen, ook niet via jullie hulpstappen. ook telefonisch contact is onmogelijk.
HELP!!!!
haanraad@onsbrabantnet.nl

richard van boeckholtz

Bij deze laat ik U weten dat ik mij heel erg erger aan de APP die over Wilders gaat. Bij dit spelletje moet het hoofd van Wilders bengelend aan een koord in de mand vallen voor je verder kunt gaan. Ik vind dit spel ongepast en draagt in zijn geheel niet bij aan de populariteit van deze rechtschapen politicus.Het is beter een spel te creeren waar het huidige kabinet aan flarden wordt geschoten.Dit is mijn mening en hoop dat U dit spel als APP verwijdert.

richinel bryson

Meestal is er moeite om gewilde afdeling te bereiken het doorverbinden gaat niet goed!!

Gert van Geldere

Ik kan sinds 5 dagen op mijn beide pc’s geen mail meer op mijn gmail-account (gvangeld@gmail.com) ontvangen omdat er waarschijnlijk iets is met een machtiging. Ik kan namelijk ook geen oude mail verwijderen omdat ik geen machtiging heb? Op internet kan ik ook geen oplossing terugvinden en € 48 per uur voor telefonische support vind ik veel te veel. Kunt u mij op gvangeld@kpnmail.nl aangeven wat er gedaan moet worden om dit probleem op te lossen. Hartelijk dank!! M.vr.gr. Gert van Geldere

Tom Hebing

Google nl heeft mijn t.hebing54@gmail.com geblokkeerd of herkent deze Account email niet meer graag herstellen via mobiel nummer 0610653546 back-up code herstellen van mijn Account t.hebing54@gmail.com
Met vr. groet Hebing

gtrijssenaar@hetnet.nl

Na het installeren van Google tool bar,in Windows 10 met Internet Explorer 11 krijg ik op veel pagina’s een script fout melding.
Als ik de Google tool bar verwijdert heb ik daar geen last meer van, en krijg ik geen melding meer van een script fout.
Hoe los ik dit probleem op?
Ook zie ik bij mijn account gegevens de plaats naam Etten-Leur staan dat begrijp ik niet,want ik heb nooit iets vermeld met die naam in mijn account

Met vriendelijke groet,

G Trijssenaar

Ester van Dijk

Ik wil inloggen op mijn account en wel onmiddellijk want ik verwacht belangrijke e-mail voor mijn werk (ik moet mijn werk namelijk wél doen). Willen jullie het nu gelijk teruggeven en deze grap niet meer uithalen (het heeft me weer uren gekost…)

mevrouw hoogvliets

Ik wou graag iemand spreken.Het gaat om een tekst die iemand heeft gezet op uw site.Mijn naam is geschaad en ik wil dat jullie het verwijderen van de site.Is het mogelijk om mij terug te bellen.Ik ben niet van gediend dat mensen mij op de site zetten met negatieve verhalen.Graag uw reactie en antwoord hier op.

Jan in ’t Veld

ik zoek het telefoonnummer van google nederland, geen dure site van 80 cpm

Brahimataj Sehar

Beste ik heb een vraag hoe kan ik mijn gmail terug herstellen na 2 jaar geleden

ik weet mijn passwoord . als ik druk op passwoord , dan zegt druk 4 laatste cijfers van u gsm nummer ,

maar de nummer heb ik niet meer . die stuurd de code naar mijn vorig nummer van 2 jaar geleden .

mijn gmail van 2 jaar geleden : brahimataj.sehar@gmail.com nu gebruik ik
br.bedrijf@gmail.com

bart

mijn nuu a1 telefoon zit een gogle lock op en word nie geholpen door juli om die er af te halen kan nou niks met me telefoon doen en ben nie bereik baar

Josè Antònio dos Santos

Al contacten web mobealfone pc zijn blokkerde in n.r. etc
http//joseantonio.dossantos2@facebook.com
Welcome thanks u.

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Google

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Google?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu