U zocht: klantenservice GGZ

Hulp nodig met het vinden van klantenservice GGZ?

Bel 035-2046666

klantenservice GGZ

Beoordeling:

klantenservice GGZ
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

GGZ Nederland is de brancheorganisatie voor de geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg in Nederland. Met zo ongeveer honderd leden is het de grootste werkgeversorganisatie in de geestelijke gezondheidszorg van Nederland. GGZ bevordert de geestelijke gezondheidszorg en komt op voor alle randvoorwaarden die noodzakelijk zijn om dit te bereiken. Kernwaarden zijn professionaliteit, betrouwbaarheid, doordachtbaarheid en het dicht bij de leden staan. GGZ draagt namens haar leden uit dat de geestelijke gezondheidszorg een meerwaarde voor patiënten zowel als de samenleving heeft en streeft er naar om landelijk goede afspraken te maken met de overheid, politici, verzekeraars, patiëntenorganisaties en andere partners. De kerntaken van GGZ Nederland zijn belangenbehartiging, brancheontwikkeling en individuele dienstverlening aan haar lidinstellingen. Daarnaast wil de GGZ het liefst geestelijke gezondheidsproblemen voorkomen in plaats van genezen. Juist hierom, omdat GGZ namens haar leden spreekt, is het belangrijk dat de GGZ klantenservice goed in orde is.

Als uw vraag niet te beantwoorden is door slechts op de website te kijken en uw vragen niet aan bod komen, kunt u ook het contactformulier invullen met uw vraag, opmerking, compliment of klacht. De GGZ streeft ernaar om u op korte termijn te kunnen antwoorden. Voor ondersteuning en advies over de cao en daaraan gerelateerde onderwerpen, kunnen P&O afdelingen van de leven terecht bij de werkgeversservice via e-mail. U kunt dan een e-mail sturen naar werkgeversservice@ggznederland.nl. In dat geval kunt u ook bellen met 033 – 460 89 00. Voor persvoorlichters is de GGZ klantenservice bereikbaar op werkdagen via 033 460 8937. Buiten kantooruren kunt u bellen naar Welmoed van Rijs op 0652460394.

Een manier om de GGZ klantenservice te bereiken is ten eerste door het hoofdkantoor te bezoeken. Deze kunt u vinden op Piet Mondriaanplein 25, 3812 GZ Amersfoort. De medewerkers zullen u hier met liefde verder helpen met uw vragen over eventuele geestelijke gezondheidsproblemen waar u tegen aanloopt en ze zullen u graag helpen om een oplossing te vinden voor uw probleem.

Daarnaast kunt u ook een brief sturen met uw vraag, klacht of suggestie. Aangezien een op de vier volwassen Nederlands in zijn of haar leven te maken krijgt met een psychisch probleem dat behandeling vertoeft, wil de GGZ zo goed mogelijk voor haar patiënten klaarstaan en zal u zo snel mogelijk via de GGZ klantenservice een antwoord krijgen op uw brief met een oplossing voor uw probleem. Vergeet niet uw telefoonnummer achter te laten voor eventueel sneller contact. U kunt uw brief opsturen naar Postbus 830, 3800 AV, Amersfoort.

Het klantenservice GGZ telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice GGZ

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice GGZ. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice GGZ, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice GGZ

Hulp nodig met het vinden van klantenservice GGZ?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu