U zocht: klantenservice Ford

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Ford?

Bel 035-2046666

klantenservice Ford

Beoordeling:

klantenservice Ford
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Ford is een bekend automerk uit Amerika. Auto’s van het merk Ford word over de gehele wereld verkocht. Auto’s van het merk Ford worden gemaakt door Ford Motor Company. Ford is opgericht op 16 juni 1903 door Henry Ford. Op dit moment is William Ford de voorzitter van Ford en is Alan Mullaly de CEO. Het hoofdkantoor van Ford zit in Dearborn, in de staat Michigan in de Verenigde Staten. Ford heeft op dit moment zo’n 150.00 werknemers en ze hebben 70 fabrieken over de hele wereld. Sinds 2010 is Ford tevens de op vier na grootste autobouwer ter wereld. Over de hele wereld rijden mensen in auto’s van het merk Ford. In sommige landen is het ook het meest populaire merk auto’s. Zeker in Amerika, waar ze een 16,4% marktaandeel hebben. In Noord-Amerika zijn er 2,413 miljoen voertuigen van het merk Ford. Ford heeft fabrieken in veel verschillende landen waaronder in de Verenigde Staten, in Canada, in Groot-Brittannië, in Ierland, in Frankrijk, in Duitsland, in Nederland (die is reeds gesloten), in België, in Rusland, in Spanje en in Turkije. Ford brengt zowel Amerikaanse modellen auto’s uit als Europese modellen auto’s. De Europese modellen zijn bijvoorbeeld de Ford Ka, de Ford Fiesta, de Ford Fusion, de Ford Mondeo, de Ford Galaxy en de Ford Kuga. Amerikaanse modellen van Ford zijn de Ford Edge, de Ford Expedition, de Ford Explorer, de Ford Flex, de Ford Mustang en de Ford Transit Connect. Ford vindt het erg belangrijk dat klanten tevreden zijn over de diensten die zij leveren. Dit betekent onder andere dat Ford klantenservice erg serieus neemt. De Ford klantenservice bestaat uit verschillende onderdelen. De website van Ford is de meest belangrijke vorm van Ford klantenservice. Hier kunt u als klant namelijk heel erg veel informatie over Ford vandaan halen. Het is dus lang niet altijd nodig om direct contact te zoeken met de Ford klantenservice. Veel vragen worden al op de website van Ford voor u beantwoord. De vragen die hier reeds beantwoord zijn, zijn de meestgestelde vragen. Deze vragen zijn al eerder door verschillende klanten gesteld. Om tijdverspilling te voorkomen heeft de Ford klantenservice deze al voor u beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Dan is het het beste om even contact te zoeken met de telefonische Ford klantenservice. Dit kan via 020 50 44 646. Verschillende medewerkers van de Ford klantenservice staan voor u klaar om al uw vragen over Ford te beantwoorden. Ook als u een tip, opmerking of een klacht heeft over Ford kunt u contact opnemen met de Ford klantenservice. Alle tips, opmerkingen of vragen zullen serieus behandeld worden door de Ford klantenservice. Tevens is het mogelijk om een brief te schrijven naar de Ford klantenservice. Antwoord zal zeer waarschijnlijk een stuk langer op zich laten wachten. Het is dus het meest handig om te bellen naar de Ford klantenservice.

Het klantenservice Ford telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Ford

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Ford. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Ford, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Ford

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Ford?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu