U zocht: klantenservice Fonq

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Fonq?

Bel 035-2046666

klantenservice Fonq

Beoordeling:

klantenservice Fonq
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

FonQ (online store)

FonQ is een Nederlands online cadeau- en woonwarenhuis. Het bedrijf werd opgericht in 2003 en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste webwinkels in deze categorie, met een assortiment van ruim 40.000 artikelen. FonQ richt zich met name op de verkoop van unieke cadeau- en lifestyle producten op het gebied van koken, wonen en tuin. FonQ wil met haar assortiment zo inspirerend en trendsettend mogelijk zijn. Daarom biedt FonQ alleen maar unieke merken aan in haar assortiment.
Daarnaast wordt elke bestelling die meer dan €20,- bedraagt gratis verzonden, en heeft de klant de bestelling de volgende dag al in huis wanneer deze vóór 24.00 uur is geplaatst.
In het geval dat u een vraag, suggestie of opmerking heeft voor FonQ, dan kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice via telefoonnummer 030 – 2475015. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 22.00 uur en op zaterdag en zondag tussen 10.00 en 17.00 uur. Mocht u liever via de digitale weg contact op willen nemen met de klantenservice van FonQ, dan kunt u dit doen door het contactformulier op de website in te vullen, een e-mailbericht te sturen naar klantenservice@fonq.nl of door een bericht achter te laten op één van de social media pagina’s van FonQ. De klantenservice is actief op zowel Facebook (facebook.com/fonqnl) als Twitter (@fonq). U kunt uiteraard ook altijd eerst dezeer uitgebreide Veel gestelde vragen-sectie op de website raadplegen. Tenslotte kunt u ook per post contact opnemen met de klantenservice van FonQ, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 40265, 3504 AB Utrecht.
Het hoofdkantoor is gevestigd op Industrieterrein Lage Weide, op Kobaltweg 50, 3542 CE Utrecht. Tevens is hier de showroom van FonQ gevestigd. U kunt namelijk als klant de door FonQ aangeboden producten ook in haar eigen showroom bekijken. Hiervoor dient u wel van te voren een afspraak de maken. De kunt u gratis en vrijblijvend maken door te bellen naar 030 – 7600480 of een e-mailbericht te sturen naar showroom@fonq.nl. De showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 18.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur.
Mocht u een klacht hebben, dan kunt u deze het beste schriftelijk indienen. Dit doet u door uw brief te adresseren aan Fonq.nl B.V., T.a.v. Teamleider Klantenservice, Postbus 40265, 3504 AB Utrecht. U kunt natuurlijk ook altijd telefonisch contact opnemen met de klantenservice of het speciale klachtenformulier op de website invullen.

Het klantenservice Fonq telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Fonq

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Fonq. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Fonq, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Fonq

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Fonq?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu