U zocht: klantenservice Feyenoord

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Feyenoord?

Bel 035-2046666

klantenservice Feyenoord

Beoordeling:

klantenservice Feyenoord
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Feyenoord is een professionele voetbalclub uit Rotterdam, opgericht op 19 juli 1908, die uitkomt in de Eredivisie. De stadionclub staat erom bekend een club van het volk te zijn. De thuisbasis is Stadion Feyenoord, dat in de volksmond De Kuip wordt genoemd. De traditionele uitrusting van Feyenoord bestaat voornamelijk uit een rood-wit tenue. De voetbalploeg is een van de drie traditionele topclubs in Nederland.

Het klantenservice Feyenoord telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Feyenoord

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Feyenoord. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Feyenoord, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Ben ter Horst

Aan klantenservice Feyenoord
Op 26 september deze e-mail verstuurd, maar terug gekregen. Kon de onderstaande email niet beantwoorden. (Beste Ben enz.)
Beste Ben,
Op zondag 8 november staat dé klassieker in De Kuip op de agenda: Feyenoord – Ajax. Voor het bezoeken van deze wedstrijd geldt een clubkaartverplichting. Dat betekent dat je een clubkaart van Feyenoord nodig hebt om een wedstrijdkaart te kunnen kopen. Volgens onze gegevens heb jij nog geen clubkaart van Feyenoord. Vraag daarom uiterlijk 20 september een gratis Feyenoord Clubkaart aan, dan heb je deze voor de start van de verkoop van Feyenoord – Ajax (zaterdag 26 oktober) in huis.
Clubkaart
Een clubkaart is een persoons- en clubgebonden pas waarmee voetbalsupporters wedstrijdkaarten kunnen kopen voor thuiswedstrijden van hun favoriete club op momenten dat er een clubkaartverplichting geldt. Of er een clubkaartverplichting van kracht is bij een wedstrijd, wordt bepaald door de lokale driehoek (burgemeester, politie en officier van justitie). Bij Feyenoord kun je bijna alle wedstrijden bezoeken zonder dat je daarvoor een clubkaart nodig hebt! Maar gezien de beslissingen in het verleden kun je ervan uitgaan dat de thuiswedstrijden tegen bijvoorbeeld Ajax en PSV wel een clubkaartverplichting kennen.
Gratis aanvragen
Je kunt gratis een Feyenoord Clubkaart aanvragen door op de onderstaande button te klikken. Bij de aanvraag is het noodzakelijk een kopie of foto van je identiteitsbewijs te uploaden. Dit zijn regels van de KNVB. Ook is het belangrijk om te weten dat je geen clubkaart aan kunt vragen als je (al) een seizoen- of clubkaart van Feyenoord hebt of van een andere Nederlandse voetbalclub.
Reactie:

Ik heb reeds een clubcard, maar uw informatie over de bestelling van kaartjes voor de wedstrijd tegen Ajax is misleidend. Vanmorgen om 9 uur probeerde ik 2 kaartjes ( een voor mijn kleinzoon) voor deze wedstrijd te bestellen, immers in uw berichtgeving over de verkoop konden clubkaarthouders pas op 26 september vanaf 9 uur kaartjes bestellen. Uitverkocht. Jullie hebben dus 50.000 seizoenkaarthouders. Anders kan ik niet begrijpen dat de Kuip is uitverkocht. Mocht het anders zijn ,leg mij eens uit hoe dit kan.
Hebben jullie een tip voor de volgende keer?
Groetjes Ben ter Horst, Hattem, al 60 jaar supporter van Feyenoord

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Feyenoord

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Feyenoord?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu