U zocht: klantenservice FedEx

Hulp nodig met het vinden van klantenservice FedEx?

Bel 035-2046666

klantenservice FedEx

Beoordeling:

klantenservice FedEx
2,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 2 out of 5 based on 1 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Wilt u iets verzenden naar binnen- of buitenland? FedEx is de koeriersdienst die ervoor kan zorgen dat uw pakket veilig, compleet en snel aankomt op de juist bestemming. FedEx Corporate, afkomstig van Federal Express, is een onderneming dat logistieke en koeriersdiensten aanbiedt via grond- en luchtvervoer. De onderneming is een van oorsprong Amerikaans bedrijf maar opereert anno 2013 wereldwijd. Wilt u een pakket verzenden dan kunt u dit zelf aangeven via de website www.fedex.com en direct betalen. Afhankelijk van de maat van uw pakket, het gewicht van uw pakket, de spoed en de bestemming wordt de verzendtijd bepaald. U kunt uw verzonden of te ontvangen pakket altijd traceren door het klantnummer en het trackingnummer in te voeren op de website. FedEx levert zoals reeds gezegd internationaal. Zij maken gebruik van (zwaar) vrachtvervoer en luchtdiensten. Voor zeer belangrijke spoedgevallen beschikken zij zelfs over straaljagers. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice van FedEx.

U kunt de FedEx Klantenservice bereikbaar door een e-mail te sturen, te schrijven naar het Nederlandse kantoor of telefonisch contact op te nemen met één van de medewerkers. Ook is er de mogelijkheid om te chatten met een medewerker van de FedEx Klantenservice. Op deze manier kunt u snel en gemakkelijk contact opnemen zonder te telefoneren. De chatfunctie is op kantooruren beschikbaar. Telefonisch kunt u de klantenservice van FedEx doordeweeks bereiken van 08.00 tot 19.00 uur. Het telefoonnummer is gratis. Indien u via dit telefoonnummer geen contact krijgt geeft FedEx op de website nog een ander telefoonnummer. Dit is een betaald telefoonnummer en waarschijnlijk een directe verbinding met het hoofdkantoor. Een andere deel van de klantenservice dient u te benaderen als u administratieve vragen of opmerkingen heeft. Voor zware vracht (meer dan 68 kilogram) dient u contact op te nemen met de “Vracht Hotline”. Deze laatste twee onderdelen van de klantenservice zijn beiden doordeweeks op kantooruren bereikbaar.

Hoewel FedEx van oorsprong een Amerikaans bedrijf is, krijgt u Nederlands sprekende medewerkers aan de telefoon. FedEx beschikt over een aantal distributiecentra en een hoofdkantoor in Nederland. De klantenservice van FedEx kan u dus ook alles uitleggen over internationale verzendingen. Voor internationale leveringen zijn bijvoorbeeld regels verbonden bij de douanetoegang. Deze regels kunnen verschillen per land en soms onduidelijk zijn. De medewerkers van FedEx helpen u graag. Zij zorgen ervoor dat uw pakket op de juiste manier aankomt op de plaats van bestemming.

Het klantenservice FedEx telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice FedEx

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice FedEx. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice FedEx, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

★★☆☆☆
Om te beginnen ik betaal niet voor 900 nummers , nooit , never. Er komt een zending binnen maar er is niemand thuis , dus wil ik graag dat het op een service punt wordt gebracht . Hoe regel ik dat. F. Ypma PROTTER BV
- F.Ypma

jan hendriks

van daag maandag 17 feb om16; 35 in vriezenveen heel laag over huis dat was niet normaal raar stund uit

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice FedEx

Hulp nodig met het vinden van klantenservice FedEx?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu