U zocht: klantenservice FBTO

Hulp nodig met het vinden van klantenservice FBTO?

Bel 035-2046666

klantenservice FBTO

Beoordeling:

klantenservice FBTO
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

FBTO Klantenservice.
FBTO is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die afkomstig is uit de Friese stad Leeuwarden. FBTO ontstond als een onderlinge verzekeringsmaatschappij en werd later een deel van het grote Nederlandse verzekeringsbedrijf Achmea. Dit bedrijf is momenteel de grootste verzekeringsconglomeraat van Nederland. In de jaren vijftig van de vorige eeuw besloten een aantal Friese boeren en tuinders gezamenlijk de risico’s van bepaalde producten te delen. Hierdoor bleef het risico op een mislukte oogst beperkt. In 1956 ontstond zo de Friese Boeren en Tuinders Onderlinge (FBTO). FBTO beschikt over een goed werkende klantenservice, die ook wel de FBTO Klantenservice genoemd wordt. Op de website van FBTO kunt u per onderwerp kijken of er een vraag bij staat die aansluit bij het onderwerp van uw probleem. Hebt u bijvoorbeeld een vraag over een aansprakelijkheidsverzekering, zoals over een dubbele verzekering? U kunt zich bijvoorbeeld afvragen of u wanneer u dubbel verzekerd bent, u uw premie terugkrijgt die u teveel heeft betaald aan FBTO. Ook al u wilt weten of iemand die bij u logeert ook meeverzekerd is op de aansprakelijkheidsverzekering, kunt u gerust kijken op de website of hier een relevant antwoord over genoemd wordt. De FBTO Klantenservice heeft namelijk al een groot aantal vragen voor u uitgedacht en opgeschreven onder het kopje ‘Veelgestelde Vragen’ op hun website. Ook al u vragen heeft over algemene zaken, zoals of u verzekerd bent voor stormschade of dat u poliskosten betaalt bij het afsluiten van een verzekeren, zijn vragen die u kunt stellen aan de FBTO Klantenservice. Stel dat een boom dreigt om te vallen op uw woning, en u weet niet wat u moet doen. Sterker nog, u weet niet eens of u dan verzekerd bent! Bel dan snel naar de FBTO Klantenservice of kijk op de website. Ook wanneer u per ongeluk een dubbele autoverzekering heeft, kunt u contact opnemen met de FBTO Klantenservice om te kijken of u de teveel betaalde premie die u aan FBTO betaald heeft terugkrijgt. Weet u bijvoorbeeld of u verzekerd bent voor ruitschade? En of u in geval van schade een eigen risico betaalt aan de reparateur? U raadt het al: in alle bovenstaande gevallen kunt u gerust en geheel vrijblijvend contact opnemen met de FBTO Klantenservice. Veel antwoorden op heel veel vragen zijn echter ook te vinden op de website zelf. Hiervoor hoeft u dus niet eens te bellen naar de FBTO Klantenservice, maar kunt u gewoon naar hun website gaan en kijken of uw vraag beantwoord wordt op de desbetreffende pagina. U zal versteld staan van hoeveel informatie er te vinden is op hun site, waardoor u binnen de kortste keren het antwoord op uw vraag gevonden zal hebben. Mochten er toch nog onbeantwoorde vragen achter blijven, twijfel dan niet, en neem contact op met de FBTO Klantenservice.

Het klantenservice FBTO telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice FBTO

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice FBTO. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice FBTO, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

J westhiner

Ik ben niet bij jullie vezekerd en ik moet toch een premie betalen ik ben al jaren verzekerd bij centraal beheer Achmea

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice FBTO

Hulp nodig met het vinden van klantenservice FBTO?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu