U zocht: klantenservice Fa-med

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Fa-med?

Bel 035-2046666

klantenservice Fa-med

Beoordeling:

klantenservice Fa-med
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Als u het telefoonnummer van Fa-med nodig hebt dan hebt u waarschijnlijk vragen over uw zorgkosten. Als u gebruik maakt van uitzonderlijke zorg bij zorgaanbieders die niet door uw verzekering worden gedekt dan wilt u natuurlijk wel van te voren weten u dit gaat kosten. Ook kan het zijn dat u als zorgaanbieder liever de nota’s door een professioneel bedrijf laat opsturen. In beide gevallen kunt u dan het telefoonnummer van Fa-med opzoeken en gebruiken door op nl-contact.nl te kijken. Onze website is opgericht ter vervanging van het milieuvervuilende telefoonboek. Dit boek wordt mede daarom niet langer aan particulieren uitgedeeld. Ditzelfde geldt voor de gouden gids. De nummers van burgers kunt u snel via diverse databases op het internet vinden ook al neemt het gebruik van de huistelefoon zienderogen af. Maar voor bedrijven is dat een ander verhaal. Natuurlijk kunt u naar de website van FA-med om daar het telefoonnummer van Fa-med op te zoeken. Maar wellicht kost u dit te veel tijd en weet u dan alsnog niet of u wel de juiste afdeling aan de lijn krijgt. Dankzij ons speciale telefoonnummer dat u voor maar 80 cent per minuut kunt bellen kunnen we u binnen een minuut al het telefoonnummer van Fa-med doorgeven. Sterker nog, we verbinden u direct door met de afdeling die u graag wilt spreken. Klinkt u dat als muziek in de oren? Neem dan even een kijkje op onze website en vul in de zoekbalk: “telefoonnummer Fa-med” in.
Hebt u het telefoonnummer van Fa-med eigenlijk wel nodig?
Want als u het telefoonnummer van Fa-med wilt gebruiken dan kunt u zich via ons nummer ook direct laten doorverbinden. U hebt het eigenlijke nummer dus helemaal niet nodig. Het enige nummer dat u dan nodig hebt is ons telefoonnummer. We luisteren graag naar uw klacht, opmerking of vraag en kunnen u direct met de juiste afdeling van dit bedrijf doorverbinden. Maar misschien vindt u het wel handig om ook het telefoonnummer van Fa-med te hebben. Door ons te bellen slaat u twee vliegen in een klap:

Ten eerste geven we u het telefoonnummer van Fa-med,
En ten tweede verbinden we u direct door zonder dat u dan lang in de wachtrij komt te staan.
Overigens kunt u tevens het telefoonnummer van Fa-med opvragen via de Sms. Deze service is in tegenstelling tot de telefoonservice geheel gratis te gebruiken.

Het zoeken naar het eigenlijke telefoonnummer van Fa-med is niet langer nodig als u gebruik maakt van onze goedkope diensten. Het staat u vrij om te bellen of te sms’en, beide functies hebben zo hun eigen voordelen.
Kijkt u ook even bij de andere bedrijven en instellingen op onze site?
Fa-med is een bedrijf dat veel door zorgaanbieders wordt gebruikt om rekeningen naar hun klanten te sturen. Dankzij dit bedrijf hebben beide partijen veel minder administratieve afhandelingen dus er kan qua tijd en geld flink wat bespaard worden. Bent u tevreden over hun klantenservice? Of hebt u een opmerking over hun probleemoplossend vermogen? Laat dan wat feedback achter door onderaan hun pagina op onze website een review te schrijven. Dat kan met naam maar ook anoniem. Hebt u hier geen tijd voor? Geef hen dan een rating. Potentiële bellers hebben hier veel aan omdat ze dan weten wat ze qua dienstverlening van hun klantenservice mogen verwachten. We hopen dat u als klant in de toekomst voor NL-Contact kiest. Want we bieden u nog veel meer informatie aan op het gebied van de zorg en vele ander sectoren. Kijkt u maar op de startpagina, daar vindt u het bedrijf dat u zoekt!
Fa-med ziet het als haar opdracht om binnen Nederland de financiële transacties in de door haar gekozen business-to-consumer markten zodanig af te handelen, dat:
De verschillende partijen zo min mogelijk inspanning hoeven te leveren bij de administratieve afhandeling

De kostenefficiency zo groot mogelijk is

Het klantenservice Fa-med telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Fa-med

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Fa-med. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Fa-med, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Fa-med

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Fa-med?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu